SG.hu

Lemond a Magyar Telekom vezérigazgatója

Christopher Mattheisen vezérigazgató 2018. július 1-i hatállyal lemond és távozik a Magyar Telekomtól. A társaság új vezérigazgatója Rékasi Tibor lesz.

2018. április 23-i ülésén a Magyar Telekom Igazgatósága Christopher Mattheisen saját kezdeményezése alapján a vezérigazgató munkaszerződésének 2018. július 1-i hatállyal történő megszüntetéséről döntött. Christopher Mattheisen ugyanezen hatállyal lemondott az igazgatóságból, mely 2018. július 1-i hatállyal Rékasi Tibort nevezte ki vezérigazgatónak. Az új vezérigazgató a társaság igazgatóságának is tagja lesz 2018. július 1-t követően. Christopher Mattheisen a jövőben saját vállalkozásokkal kíván foglalkozni.

Christopher Mattheisen 2006 decembere óta a Magyar Telekom vezérigazgatója, igazgatóságának tagja és hosszú ideig elnöke is volt. Előtte négy évig a vezetékes üzletágért felelős vezérigazgató-helyettes volt, magyarországi karrierjét 1993-ban a Westel 900 marketing és értékesítési igazgatójaként kezdte. Rékasi Tibor 2017 január óta a Magyar Telekom lakossági szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese. 10 éve csatlakozott a Telekom Csoporthoz, először az IQSYS Zrt. ügyvezető igazgatójaként, majd a T-Systems Magyarország értékesítési vezérigazgató-helyettese és 2013-tól vezérigazgatója volt.

Tegnapi ülésén az igazgatóság Rékasi Tibor jelenlegi pozíciójában történő utódlásáról is döntött: a lakossági szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettes 2018. július 1-től Szabó Melinda lesz. Szabó Melinda a közelmúltig az egyik magyarországi mobilszolgáltató kis- és középvállalatokért felelős értékesítési és marketing vezetője volt. Korábban hosszú időn át a Telekomban látott el különböző vezetői feladatokat, 2013 végéig a lakossági területért felelős marketing igazgató volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • kékherceg #6
  Még nem tartunk ott, hogy ne mondhassuk el a véleményünket a fórumokon. Sajnos viszont ott tartunk, hogy ami a kampányban elhangzott a a tolvajbandáról, az mind igaz. Még csak színezni sem kell az újságíróknak.

  De ne aggódj, lesz még neked is keserű a narancs...
 • kékherceg #5
  Kereshetnek valaki újat, aki csontig benyal Viktorkának.
 • Skylake #4
  Még annyit, hogy verheted itt a kétharmadodra, ettől függetlenül a lopás az lopás, a közpénz pedig közpénz. Nem baj, a Microsoft ügyben már az FBI is kezd nyomozni egy ottani törvény alapján. De nem baj, majd kaphatsz a pofádba egy felvilágosító plakátkampányt Sorosal, meg a "Magyarország dönt nem az Egyesült Államok" tartalmú fingszagú izmozással! Sőt, Sz*rgyártó be fogja kéretni az amerikai ügyvivőt is! Fú de kemény, remélem fel is áll már ettől!

  https://index.hu/tech/2017/12/12/a_microsoft_felmondott_a_magyar_allamnak/
 • Skylake #3
  Te meg visszatolhatod a fejedet orbánod sz*ros valagába!
 • Ayma #2
  Látom még nem szóltak, de akkor én segítek. A választás megvolt, vége a kampánynak. A gomba és forumtrollkodás helyett lehet menni tüncizni ha nem tetszik, még pénzt is osztanak a dzsenga mellé. Hidd el, jobban jársz...
 • Skylake #1
  Kár hogy nem feküdt le a maffiának, most mehetne a Sagyibó Viktor mellé IT lopásügyi pótfogaskeréknek. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!