Gyurkity Péter

Kedvező áron jön a Galaxy J7 Duo

A telefon egyelőre csak rövid időre bukkant fel a cég hivatalos oldalán.

A Samsung továbbra is egyre-másra mutatja be az újabb megoldásait (illetve utal ezek várható érkezésére), semmi nem utal arra, hogy stratégiájuk komolyan megváltozna a közeljövőben. Most a Galaxy J7 Duo bukkant fel a hivatalos oldalon, igaz csak egy nagyon rövid időre.

A mások által gyorsan elmentett specifikáció alapján a J7 Duo egy szokásos méretű, 5,5 hüvelykes Super AMOLED érintőképernyőt kapott, amely a 720p felbontást támogatja. Ebből rögtön kiderül, hogy egy nem túl izmos megoldásról van szó, bár a teljesítménnyel valószínűleg nem lesznek komoly gondjaink, hiszen ezt az Exynos 7884 vagy 7885 biztosítja majd a maga 8 magjával és 1,6 GHz-es órajelével. Ehhez 4 GB memória, egy alapesetben 32 GB-os, ám kibővíthető belső tároló, egy kereken 3000 mAh-s akkumulátor, valamint az Android 8.0 Oreo csatlakozik majd, természetesen ezúttal is a cég saját kezelőfelületével.

Ami a képkészítési funkciót illeti, erről egy hátoldali iker-kamera gondoskodna, amely egy 13 és egy 5 megapixeles szenzor párosából áll össze. Az előlapon egy 8 megapixeles szelfikamerát helyeztek el, de ugyanitt lesz megtalálható az ujjlenyomat-olvasó, amelyet az egyetlen megmaradt fizikai gombba integráltak. Érdekes módon a telefon először a cég indiai oldalán bukkant fel, a lapot azonban nem sokkal később eltávolították, így ez jelen pillanatban nem elérhető – mindazonáltal túl gyakran fordul elő ilyesmi a Samsung háza táján ahhoz, hogy egyszerű hibának minősítsük az esetet.

A hivatalos megjelenési menetrend és dátum egyelőre nem ismert, a telefon azonban várhatóan a többi régióban is felbukkan majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Kepek #1
    "J7 Duo egy szokásos méretű, 5,5 hüvelykes Super AMOLED érintőképernyőt kapott, amely a 720p felbontást támogatja."

    szerintem annak full HD-nak kell lennie