Szekeres Viktor

Új előzetes jött Tom Hanks és Emma Watson thrillerjéhez, A körhöz

A The Circle új előzetese sokkal többet mutat, mint a korábbi teaser.

Az Amerikában április 28-án bemutatni tervezett film, A kör (The Circle) alapjául szolgáló könyv magyar kiadásának fülszövegéből fény derül valamennyire a történetre is, ha valaki nem akarja megnézni a frissen kiadott előzetest: "A TITOK HAZUGSÁG. A MEGOSZTÁS TÖRŐDÉS. A FÉLREVONULÁS LOPÁS.
Mae, a huszonéves lány még csak pár napja dolgozik álmai munkahelyén, de máris teljesen átalakult az élete. Mihez kezdjen ezekkel a tapasztalatokkal? Dave Eggers sokkoló konkrétsággal rajzolja meg napjaink szép új világ-át. A Kör fiatalos, menő kaliforniai szoftvercég, amelyben nem nehéz ráismernünk a Facebookra vagy éppen Google-re. Lelkesedésük és profizmusuk pillanatok alatt elhozza a tökéletes modernizációt de mi a helyzet a privát szférával és az egyéni szabadságjogokkal? A Kör dermesztő víziója közelebb van hozzád, mint gondolnád.
"


A Luc Besson-féle EuropaCorp új filmjének Tom Hanks és Emma Watson lesz a főszereplője. Dave Eggers itthon is megjelent könyvének adaptációjában rajtuk kívül még olyan színészek fognak szerepelni, mint John Boyega, Patton Oswalt, Bill Paxton, Karen Gillan és Ellar Coltrane. A filmet James Ponsoldt rendezte.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hoz_Hun #3
    Emma Watsont én is csípem. Szerintem letszíthatná már Jennifer Lawrencet a képzeletbeli trónjáról.
  • Szefmester #2
    Van mimikája, nem csúnya, nem ripacskodik, nincsenek sztárallűrjei, és értelmesen meg tud szólalni magától is. Több kéne belőle. :D
  • grebber #1
    Elég felkapott le Emma. Remélem még sok filmben szerepel majd