Szekeres Viktor

Ijesztő lett az Annabelle 2 előzetese

Elkezdődött az Annabelle 2 reklámkampánya.

Egy klasszikus teaser videóval kezdődött meg az Annabelle második részének marketingkampánya, melynek igazából csak az a célja, hogy a nézők tudomására hozza, hogy a tavalyi nagy sikerű horrorfilm folytatódni fog, mégpedig május 19-én. A démonok közt spinoffja Miranda Otto és Stephanie Sigman főszereplésével fog folytatódni, a forgatókönyvet ismét Gary Dauberman írta, míg a rendező az a David Sandberg, aki az idei nagy sikerű Amikor kialszik a fényt is készítette.


Az első film Amerikában 84, a világ többi részén 173 millió dollár bevételt termelt, így abszolút érthető, hogy lesz második rész, illetve az is, hogy a kiemelt májusi időpontban kerül bemutatásra hazájában. Annak ellenére egyébként, hogy folytatásról és második részről beszélünk, maga a rész előzmény lesz, mely a baba készítőjének és a feleségének a sztoriját meséli el, akinek a lánya tragikus módon meghalt. Fura módon a filmben elmesélésre kerülő háttérsztori szembemegy azzal, amit a Démonok között elején láttunk, de fordult már elő hasonló a filmtörténetben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Paddy #5
  Az első Annabelle-t moziban néztem meg, mert James Wan egy nekem tetsző horror univerzumot tudott összepakolni (Démonok között és Insidious). Anabelle az én olvasatomban közepes lett, viszont abban reménykedem, hogy a második részre egy kicsit jobban össze kaparta magát a filmért felelős nagy emberek csoportja (a Démonok között 2 ott volt az orruk előtt iránymutatásként). Megnézem a második részt is moziban hátha kellemes csalódás ér.

  Egyébként ez a "nem fostam a film alatt" "bealudtam a film alatt" szöveg inkább a mai papagáj frizurás tinikre vall. Inkább ne koppintsátok őket.
 • KoLaMan #4
  Te komolyan nem érted amit előtted írtak? Te komolyan gondolod amit írsz? Te komolyan nem érted mi a különbség az anyagi siker, és egy nézői (egye fene - kritikusi) értékelés között? Nézd már meg az IMDB, vagy a Rotten értékelését - tuti nem amiatt lesz második rész. És - gondolj csak bele! - vannak akik úgy szoktak minősíteni egy filmet, hogy előtte MEGNÉZIK! Fura mi?
  Én magam évek óta szinte minden horrort megnézek, remélve hogy (vak tyúk is talál szemet alapon) az egyik csak jó lesz végre, mert már nagyon ki vagyok éhezve egyre. "A Titkok kulcsa" óta hiába várok erre. Az Annabelle-t is megnéztem - bár ne tettem volna.
  Muszáj neked itt mindig más véleményébe belekötnöd?
 • zetortraktor #3
  Ti komolyan nem értitek, hogy mitől siker valami? Sírtok, de mindketten megnéztétek. Ennyi. Akkor lesz sikeres, ha sokan megnézik. Az, hogy aztán alszol, rohadtul nem számít.
 • Dynamic #2
  Olyan jelentéktelen nulla volt ez a film, hogy most komolyan csodálkozom, hogy siker volt és lesz második része.
 • gyurikahh #1
  Sikeres?? Sikeresen hatalmasat aludtam rajta... Pff...