MTI

Internetes társkeresőn kapott szexképekkel zsarolt egy férfi

Társkereső oldalakon megismert nőket zsarolt egy 33 éves Nógrád megyei férfi, ezért vádat emelt ellene a Balassagyarmati Járási Ügyészség - közölte a Nógrád Megyei Főügyészség vezetője.

Bóna Gyula elmondta: a vádlott különböző társkereső oldalakon főként párkapcsolatban élő nőkkel ismerkedett meg. Levelezni kezdett velük, és többüknél elérte, hogy intim képeket küldjenek magukról. A férfi a beszélgetéseket és a fotókat is elmentette, majd mondvacsinált okokkal összeveszett a sértettekkel, és azzal fenyegette meg őket, hogy ha nem adnak neki pénzt, akkor a családjuk előtt, a munkahelyükön és a lakhelyükön is nyilvánosságra hozza a képeket. A fenyegetések hatására öten adtak vagy utaltak a vádlottnak 30 és 170 ezer forint közötti összeget.

A büntetlen előéletű férfi elismerte a bűncselekmények elkövetését. Az ügyészség felfüggesztett szabadságvesztés kiszabását indítványozta, és azt, hogy a bíróság kötelezze a vádlottat a több mint 300 ezer forintos bűnügyi költség, valamint a sértettek kárának megfizetésére.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • TokraFan #4
    Egyetértek! Folyóba az ilyen tetűvel!
  • Tinman #3
    Mindenkinek a magánügye, hogy félre akar qrni vagy sem. Köze nincs a zsarolás szintjéhez, meg ahhoz, hogy valaki ennyire visszaél egy nő bizalmával.
  • yesname #2
    Ahogy a párkapcsolatban élő zsaroltakat is ugye...
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2016.04.29. 19:04:56
  • Tinman #1
    "Az ügyészség felfüggesztett szabadságvesztés kiszabását indítványozta,"

    Kötél.

    Ne vicceljünk már... legalja putri senki az ilyen, nincs szükség rá a társadalomban, tessenek kivetni.