Szekeres Viktor

Film készül a magyar fociválogatott EB-re jutásáról

Nemsokára film formájában újra átélhetjük a magyar focisták nagy sikerét.

A Nemzeti Sport információi szerint a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) filmet készít, illetve készített a magyar labdarúgó válogatottról, annak munkájáról, illetve szerepléséről. Természetesen még véletlenül sem fikcióról van szó, melyben Csányi Sándor fogja alakítani az ifjú Kleinheisler Lászlót, akinek a góljával egy nullára megvertük idegenben a norvégokat a pótselejtezőn, hanem mindössze dokumentumfilmről, hiszen a szövetség jóvoltából a kamerák az elmúlt négy évben rögzítették a csapat felkészülésének és szereplésének majd minden pillanatát.

Sipos Jenő, a Magyar Labdarúgó-szövetség szóvivője elmondta, hogy az elmúlt négy esztendőben a kamerák észrevétlenül követték mindenhová az együttest, a forgatás pedig vasárnap este ért csúcspontjára. A film jóvoltából a nézők betekintést nyerhetnek a nemzeti együttes hétköznapjaiba, többek közt abba, hogyan utaztak a játékosok a mérkőzésekre, no és legfőképpen abba, miként ünnepelték a franciaországi Európa-bajnokságra jutást. A filmet rövidesen bemutatják, de arról egyelőre nincs szó, hogy milyen platformon és milyen formában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Dean Winchester #11
    elkészült a film vagy a 2.részt forgatják ? Hiszen ismét kint vagyunk..... :DD
  • slickboy #10
    Ezt én úgy hívom, hogy Koplárovics-szindróma. Valami fatális véletlen folytán rúgunk egy gólt a MU-nak vagy kijutunk az EB-re, ettől mindenki 3 napig azt hallucinálja, hogy létezik értékelhető magyar foci, aztán a pszichózis többnyire elmúlik. Némely drukker, politikus és üzletember azonban sikeresen konzerválja magában ezt a kényszerképzetet. :))
  • Paddy #9
    Azért, ha a realitások talaján maradunk, akkor borítékolható, hogy a válogatottunk a csoportból sem fog kijutni. Azért jutottak ki, mert szerencséjük volt és megemelték a részvétlimitet.
  • Dean Winchester #8
    Szerintem sem ciki, ennyi év után ott lenni már csoda... ne várjunk el tőlük semmit sem az EB-n, majd jó pár év múlva ha ismét sikerül kijutni.
    Az,hogy 24re emelték pedig köszönjük. AKkor is 3.helyen zártak a csoportban, egy következő körös helyezést értek el, pl. a hollandok előtt végeztünk, bőven jó ez. Szerintem ha úgy játszanak és szerencsénk is lesz mint a norvégok ellen akkor nem fogunk beégni az EB-n. Tisztes helytállás s szerintem nem mi leszünk a pofozógép szerepében
  • NovaTerra #7
    Tudtommal plusz 8 csapat jutott ki mert megemelték 16-ról 24-re a limitet. Így már azért nem akkora hőstett. Szerintem.
  • Jawarider #6
    Mostani kijutásról ???
  • kalapos01 #5
    Nem hiszem, hogy bármi ciki lesz akkor, mert mindenki arra számít, hogy kiesnek az első körben.
  • Ragnaar #4
    Én is örülök a sikernek, de a kézilabda és vizilabdacsapat kb. minden nemzetközi tornán ott van, és altalában a 8 között is, ha nem tévedek.
    (De hát a magyar foci magyar filmen nincs is annál jobb )
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.11.20. 11:51:45
  • Cyberdog #3
    Eeeeeh...
  • Gerysama007 #2
    Természetesen örülök a válogatott sikerének de egy kicsit mókás hogy hogyan reklámozzák magukat a fiúk. Innentől már tényleg egy lépés lesz a Csányi féle "hős tett" vászonra vivése. Ez akkor lesz ciki ha az első körben kiesnek.