Szekeres Viktor

Döbbenetes előzetest kapott Adam Sandler westernkomédiája

Megérkezett az első gyümölcse Adam Sandler és a Netflix együttműködésének.

Mint ismeretes, nem is olyan régen egy négy film elkészítésére vonatkozó szerződést kötött Adam Sandler és a Netflix streamszolgáltató, melynek első darabja, a The Ridiculous 6 című, A hét mesterlövészt kifigurázó western komédia december 11-én fog debütálni a platform kínálatában. Ez természetesen azt is jelenti, hogy a film elkerüli a széles körű mozis forgalmazást, maximum limitált kópiaszám mellett lesz megtekinthető a multiplexekben.


A fenti előzetes, úgy gondoljuk, hogy önmagáért beszélt, ilyen egy tökéletes reklám, hiszen mindenki meg tudja ítélni belőle, hogy vajon neki készült-e a The Ridiculous 6. Sandler főszereplő társai a filmben Taylor Lautner, Nick Nolte, Blake Shelton és Whitney Cummings lesznek, a mellékszerepekben pedig olyan ismert nevek fognak feltűnni, mint Luke Wilson, Steve Zahn, Danny Trejo, Chris Parnell és Lavell Crawford. Azt pedig talán mondanunk sem kell, hogy Sandler brancsa, a szokott Happy Madisonos társaság is megkapja a maga kisebb-nagyobb szerepét a filmben, tehát nem ússzuk meg Steve Buscemi, Rob Schneider és Dan Aykroyd nélkül, de Will Forte, Nick Swardson, Terry Crews, Jon Lovitz és Vanilla Ice rajongói is örülhetnek majd kedvencüknek.

A filmet az ugyancsak Sandler-rezidens Tim Herlihy és Adam Sandler írta, a rendező pedig Sandler házi direktora, Frank Coraci (Kavarás, Távkapcs, Vizesnyolcas, Nászok ásza) volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AZUL #2
    hát én a bemutatón is már szétröhögtem a fejem... részemről jöhet... :D
  • Wittgen #1
    Ha annyira lesz vígjáték, mint a Pixels, akkor felejtős. Egy rakás kaki lett az a film is, pedig akár jól is elsülhetett volna.