Szekeres Viktor

Liam Neeson saját akciós imidzsét figurázza ki új akciófilmjében?

Liam Neeson végre elvállalt egy könnyedebb akciófilmet is.

A Deadline értesülései szerint a Universal Pictures egy érdekes és eredeti projektnek adott zöld lámpát a napokban. Ruben Fleischer, a Zombieland és a Gengszterosztag rendezőjének új komédiája ugyanis az a The Revenger lesz, amit Thomas Lennon és Ben Garant írt (Éjszaka a múzeumban Ördögfattya), és aminek a főszerepére sikerült megszerezni Liam Neesont, ami nem is baj, ugyanis egy igencsak akciódús filmről van szó.

Bár a The Revenger történetéről egyelőre semmilyen információ nem került ki, máris elkezdődtek a találgatások, miszerint Neesonnak végre lehetősége nyílik, hogy valamennyire kifigurázza saját, vérkomolynak számító akciós imidzsét - legalábbis a rendező, valamint a forgatókönyvírók személye erre enged következtetni. De míg elkészül a The Revenger, addig láthatjuk őt Martin Scorsese 17. századi Japánban játszódó Silence-ében, majd pedig az A Monster Calls című fantasy címbéli teremtményeként is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #2
    Az Elrabolva első része nem volt rossz, szerintem egy sokoldalú színésznek belefér. Az már egy másik dolog, hogy a folytatásai felejthetőek, többi akciófilmjét én nem néztem meg. A Baljós árnyak sem volt egy túl jó filmje, amiatt senki sem szidja, pedig az tényleg gyenge.
  • heist #1
    Nem értem ezt a fószert. Egy közepesen erős, karakteres színésznek tartottam addig, ameddig el nem kezdett ezekben a ZS kategóriás akciógagyikban szerepelni.

    Oké, hogy kell a pénz, de azért nem szopást nem vállalok.