Ötvös Tibor

Ed Boon megvezette a Mortal Kombat X rajongókat

Ed Boon Twitter üzenete után sokan négy új Mortal Kombat X karakter leleplezését várták, ám végül más történt.

Ed Boon kiakasztotta kicsit a rajongókat egy igen félreérthető Twitter üzenettel. Történt ugyanis, hogy csütörtökön a Mortal Kombat megalkotója kitett egy üzenetet, melyen a "Holnap?" felirat és négy harcos sziluettje látható. Ebből mindenki azt gondolta, hogy pénteken megismerhetjük a harcosokat. Azonban nem ez történt.

Helyette ismét megjelent a sziluett és alatta a felirat, hogy "2016 első felében jön négy új harcos, új skinek és egy új pálya". És ennyi. Se utalás arra, kik lesznek az új harcosok se valami segítég - vagy egy leleplezés. Így marad a találgatás. A legtöbb rajongó szerint egyébként balról a második Farkast takarja az X-Menből, míg a negyedik karakter a T-800-as lesz. Meglátjuk a leleplezés után.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • BrockSamson #4
    ...aki tovabbra sem Farkas, hanem Rozsomak. Egy nevetseges filmes forditas ne irjon mar felul 20 evnyi kepregeny tortenelmet. /nerdrage
  • Sir Cryalot #3
    4. Dork Knight

    Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2015.09.06. 22:41:02
  • RAZOR27 #2
    mortal kombat > warner > DC... szóval a farkas tipp jó nagy hülyeség. A terminátor poént meg már ellőtték a pankrátorosok idén. Az ott bal oldalon tuti Baraka, a többi meg majd kiderül úgy is. Sajnos nem nagyon látok olyat, hogy Frost vagy Spawn. Rájuk kíváncsi lettem volna.
  • Sir Cryalot #1
    1. Duke Nukem

    3. Vanilla Ice