Gyurkity Péter

Két új telefonnal készül a YotaPhone

A cég a második generáció sikerétől teszi függővé a további példányok megjelenését.

Utoljára még decemberben számoltunk be a YotaPhone 2 okostelefonról, pontosabban annak beárazásáról, azóta pedig a készülék - legalábbis Európában - már meg is jelent, az amerikai piacon pedig várhatóan augusztusban bukkan majd fel. A cég most két további példánnyal készül.

Matthew G. Kelly, a Yota amerikai részlegét vezető igazgató, a napokban egy interjúban beszélt a tervekről, amelyekben két új telefon megjelenését vetítik előre. Ezek egyike a YotaPhone 3 lenne, amely a jelenlegi generációhoz képest egyértelműen jobb, erősebb hardvert kínálna a felhasználóknak, hiszen a Qualcomm Snapdragon család egy erősebb tagját, élesebb kijelzőt és minőségileg jobb hátoldali E-Ink érintőképernyőt, valamint több memóriát vonultatna fel, ami egy némileg vékonyabb kivitellel párosulna.

Ehhez csatlakozna a YotaPhone 2c, amelyen szintén dolgoznak, és a fenti változathoz hasonlóan még idén megjelenne a kiválasztott piacokon. Ez utóbbi már egy egyértelműen olcsóbb, szerényebb megoldásként futna be, amely a jelenleg kapható telefon bizonyos prémium kategóriás jellemzőit és funkcióit nélkülözné, nyilván annak érdekében, hogy minél lejjebb szorítsák a kereskedelmi árat. A debütálás itt is a YotaPhone 2 forgalmától függ, ezen múlik majd, hogy a cég rászánja-e magát a piaci megjelenésre.

Az igazgató elmondása szerint egyes szolgáltatók már jelezték érdeklődésüket a két új példány iránt, ám itt a forgalom dönt majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!