Ötvös Tibor

Négy ingyenes játékát szünteti meg az EA

Négy játékának támogatását állítja le az Electronic Arts.

Az Electronic Arts nem sokat szórakozik és ha azt látja, hogy bizonyos ingyenesen elérhető címeiket már nem nagyon keresik a rajongók, akkor simán lelövik azokat. Így járt most, a tegnapi bejelentés alapján a Battlefield Heroes, a Battlefield Play4Free, a Need for Speed World és a Fifa World is. Patrick Söderlund bejegyzése szerint a négy cím még 90 napig elérhető, utána leállítják a szervereket.

Ugyanakkor természetesen a jól teljesítő ingyenes alkotások, mint például a Star Wars: The Old Republic idén is számos frissítést kap majd, melyek nem csupán különböző kosztümök lesznek, hanem a történetet folytató szálakat nyújtanak. A négy játék rajongói még gyorsan élvezzék ki kedvencüket, hiszen hamarosan vége a dalnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Manoboy #3
    Azért kissé szomorú vagyok az NFS miatt. Az utóbbi időkben megint szívesen játszottam vele, ráadásul már 10 szintet léptem. :D
    De ezek szerint megy a kukába az egész. :(
    Pech.
  • KRTuning #2
    Igen.
  • flashpointer2 #1
    A Battlefield Heroes az inkább pay to win volt egy ideje, az elején még simán jó volt freenek de aztán annyira durván elszálltak hogy nem is sajnálom. Egyébként ilyenkor mi lesz azokkal akik annyi $-t beleöltek? Delete minden és annyi?