Szekeres Viktor

A Lilaember lesz a legújabb Marvel-főgonosz

Jessica Jones egyik fő ellenlábasa Purple Man, azaz Lilaember lesz.

A Netflix még be sem mutatta első Marvel-sorozatát, a Daredevilt, de már elkezdődött a 2016-os második széria castingja. Az AKA Jessica Jones főszereplőjét pár hete választották ki Krysten Ritter személyében, most pedig az is kiderült, hogy a 13 részes évad fő rosszfiúját az egykori Doctor, jelenleg a Broadchurch című sorozatban brillírozó David Tennant alakíthatja. Az pedig a történetre utal némiképp, hogy Tennant nem más lesz, mint Zebediah Killgrave, vagyis Purple Man, ismertebb nevén Lilaember.

Aki kicsit is ismeri a képregények világát, annak minden bizonnyal nem okoz akkora meglepetést, hogy Purple Mant fogják használni a történetben, hiszen az 1964-ben, egy Daredevil füzetben bemutatkozó figura Jessica Jones (és Luke Cage) egyik legnevesebb ellenlábasa. Purple Man fő képessége az, hogy képes bárkit irányítani parancsaival. Eredetileg a karakter egy jugoszláv kém volt a képregényben, akinek a bőre egy vegyszer hatására változott lilává, s így kapta meg a képességét is. Mivel a sorozat a mában fog játszódni, ez a háttérsztori minden bizonnyal változni fog.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #15
    Ahh hagyd ra.....idonkent felbukkan a filmes rovatban, beboffent par egbekialto baromsagot, aztan ennyi...Vagy gyenge-kozepes troll vagy netto hulye. Nem kell vele foglalkozni :D
  • Archenemy #14
    Cicukám, azt fejtsd még ki, hogy annak milyen lelki okai vannak, hogy viccességfoktól függetlenül itt nekiállsz nördködni meg konyhapszichológiából előadni? Mert ez se egészen normális, az tuti :)
  • SlayR #13
    Én abszolút képregény fan vagyok, de a Marvel házatáján egyre gagyibb dolgok jönnek be....szval marad a DC.... :)
  • ostoros #12
    Az aki nagyon büszke rá, az szerintem gázabb.
  • Ender Wiggin #11
    birom, hogy mikor valami ilyen elképesztő faszság előjön, a hülye nevű értelmetlen szuperhősökre gondolok, akkor az állítólag überszagértők reakciója mindig, az, hogy "nem vagy képben a képregényekkel". a hozzáértés egyébként mit is jelent? hogy bármit rajzolnak, írnak, te boldogan bólogatva éljenzel? mert, ha igen, akkor megint csak sajnállak...
    (UI1: ezeket a filmeket nem a képregény kockáknák gyártják, hanem a nagyközönségnek, vagyis azoknak, akik most csak pislogva néznek, hogy mi ez a baromság már megint)
    (UI2: magyarul a legtöbb szuperhős neve 100%-osan idiótának hangzik)
  • ddt500 #10
    A Marvel+-ban Bíborember néven fut. Az azért egy fokkal jobban hangzik.
  • zetortraktor #9
    Mármint idióta, aki vicces akar lenni? Nem kell magyarázni, rájött szerintem mindenki.

    (Ehh, akkor Emese kedvéért leírom lassan: Nem az a gond, hogy valaki totál hülye a képregényekhez, hanem az, hogy még reklámozza is. Meg lehet nézni, hogy a száz vagy ezer olvasója a hírnek nem reklámozta. Egy valaki meg igen. Beszédes.)

    (Még egy zárójel, mert szerintem maga a jelenség nagyon érdekes. Mármint az, amikor valaki fel akarja hívni magára a figyelmet. Már mindenki számára nyilvánvalóvá válhatott kábé a Denevérember óta, hogy milyen vicces (mondjuk ki: idióta) nevű hősök vannak. Tehát nem feltételezem, hogy most eszmélt erre rá a kolléga. Szóval csak valamiért megvolt benne a késztetés, hogy kommenteljen. Ennek pedig lelki okai vannak általában.)
  • zetortraktor #8
    Pókember meg piros-kék, a normál Hulk meg zöld. De hogy jön ez ide? Azt írtam, hogy nincs Redman nevű Marvel-hős, vagyis Pirosember.
  • Zombee #7
    Elég az is, ha nem beszélsz baromságokat. Tényleg hülyén néz ki 1-2 szuperhős mai szemmel, de ne felejtsd el, hogy a többségük a 60-as években, vagy korábban született. Filmen lehet még korszerű, Amerika Kapitányból sem néztem volna ki, milyen jó filmet lehet csinálni.
  • Archenemy #6
    Ja ja, olyan vagyok, mint az emberek 99,5%-a, tiszta égő. Ezen változtatnom kell!