Szekeres Viktor

Tévésorozat lehet a Django elszabadulból

Tarantino egy 4 órás mozifilm helyett inkább tévés projektben gondolkozik.

Quentin Tarantino Cannes-ban elmondta, hogy legutóbbi filmje, a Django elszabadul (Django Unchained) vágása során természetesen rengeteg anyag végezte a padlón, egész pontosan legalább másfél leforgatott órát kellett kiszednie a film végső verziójából. Ha mindezt hozzáadná a mozis verzióhoz, akkor egy 4 órás alkotást kapnánk. A rendező közölte az újságírókkal, hogy szándékában áll ezt a verziót is bemutatni, azonban nem egy monstre mozifilmként, hanem egy tévés minisorozatként.

Ez a megoldás "a kecske is jól lakik, a káposzta is megmarad"-filozófia mentén remekül működik, hiszen aki akarja, epizódonként nézi meg a végeredményt, a többiek pedig egy nagy, 4 órás filmként, mindössze a mozis közeget nem fogják reprodukálni számukra. Persze egyelőre semmit sem lehet biztosra venni, főleg annak fényében nem, hogy Tarantino korábban már beszélt arról is, hogy a két Kill Bill-filmet is kiadják egyben, bővített verzióként, azonban a Kill Bill: The Whole Bloody Affair azóta sem látott forgalmazásban napvilágot, mindössze külön vetítéseken került leadásra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    Kénytelenek, mivel ez a mozifilm bővített verziója, és abban is csak gonosz rasszista délit lőtt le Django. A Ku-Klux Klán jelenete zseniális volt. :)
  • sempronius18 #2
    Remélem kapják majd ebbe is az ólmot a gonosz rasszista déliek bőven.
  • Zombee #1
    Erre kíváncsi lennék, nekem bejött a Django elszabadul.