Szekeres Viktor

Újabb főnököt találtak a Förtelmes főnökök 2-be

Kevin Spacey, Colin Farrell és Jennifer Aniston egyik utódja a Förtelmes főnökök 2-ben Chris Pine lesz, a másik kellemetlen főnöknek pedig az előzetes hírekkel ellentétben mégis sikerült megszerezni Christoph Waltzot.

Nemrég arról számolhattunk be, hogy Chris Pine csatlakozott a Förtelmes főnök második részének szereplőgárdájához, azonban a készítőknek időpont-egyeztetési problémák miatt nem sikerült megszerezniük Christoph Waltzot, akivel Pine karakterének apját akarták volna eljátszatni. Nos, úgy tűnik, hogy a producerek és a stúdió némi hollywoodi mágiát vetett be, ugyanis a New Line tegnap megerősítette, hogy mégis szerepelhet a filmben Waltz.

A tervek szerint a Förtelmes főnökök 2-t 2014. november 26-án mutatják be Amerikában, a főbb szerepekben ismét Jason Batemant, Jason Sudeikist és Charlie Dayt láthatjuk és az értesülések szerint Jamie Foxx is visszatér a folytatásra. A rendezőt is váltó produkció előtt nem kis feladat áll, hiszen a 209 millió dolláros összbevételt elérő komédia nyomdokaiba kell lépnie.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!