Szekeres Viktor

Antonio Banderas lesz Super Mario

Valós események alapján készülő katasztrófafilm, illetve dráma főszereplője lesz Antonio Banderas. A szerepvállalását a 33 című alkotásban Cannes-ben jelentették be.

A Variety értesülései szerint Antonio Banderas lesz az egyik főszereplője a 2010-es bányakatasztrófáról szóló filmnek, melynek címe 33 lesz. A történet valószínűleg mindenki által ismert, arról a 33 bányászról fog szólni, akik 69 napot töltöttek a föld alatt rekedve a chilei Copiapó közelében.

A történet természetesen filmes feldolgozás után kiáltott, a jogokat Mike Medavoy, producer vásárolta meg, és ő volt az, aki Cannes-ben, a filmfesztivál ideje alatt bejelentette, hogy filmje főszerepét Banderas fogja játszani - a színész nem más lesz, mint a Super Mariónak becézett Mario Sepulveda. A 33-t a tervek szerint Patricia Riggen fogja rendezni, akinek legismertebb filmje a La Misma Luna, de ő készítette tavaly az Így neveld az anyádat című dramedyt is. A forgatás ősszel fog kezdődni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Laza #8
    Látszik fingod nincs, hogy valójában ki az a Super Mario ....

    Egyébként meg ha olyan okos vagy, akkor olvasd el a cikket, és máris kiderül, hogy 'Ő játsza Mario Sepulvedat' ... még véletlen sem asszociál senki sem erre az emberre, kár erőltetetten okoskodni azért, hogy majd jól leszólhass egy hozzászólót.
  • SlickAdam #7
    te is szep vagy...
  • Szefmester #6
    Nesze baz*meg... már kezdtem volna dícsérni ezt a szerencsétlen retardált újságírócsökevényt egy másik cikknél erre bevág egy ilyen címet....

    Legközelebb keress már egy terminátor beceneveű anorexiás törpe karaktert akit egy Woody Allen szerűség fog játszani és add címnek hogy "Woody Allen játsza a terminátort!"

    Száradtál volna bele anyád p*csájába (kinek neve egyébként Béla) te szerencsétlen böcöl.
  • goldmember #5
    super mario állítólag meleg volt a játékokban
  • nessboth #4
    miről szól a cikk? Ő játsza Super Mariót. Ennyi...a Cím is erről szól. Az, hogy kinek mi ugrik be részletkérdés...
  • xido #3
    Végülis ja,ha hamarabb ugrik be egy chilei bányász beceneve,mint a közel 30 éves játék és az előző filmadaptációja..
  • nessboth #2
    Már bocs, de ez egy nagyon eltalált cím, abszolúte semmi félrevezető nincs benne.
  • Svlad Cjelli #1
    MI EZ A CIM TE SZERECSETLEN TANULJAL MAR RENDESEN MEGCIMEZNI EGY CIMET