Szekeres Viktor

Fekete-fehér némafilmes előzetes a Jégkorszak 4-nek

A Fox a héten fogja bemutatni a Jégkorszak 4 első, nagyobb előzetesét, de addig érdemes megnézni az előző, The Artist - A némafilmes által ihletett trailert is, mely Motkány megpróbáltatásait meséli el.

Valószínűleg sokan várják már a Jégkorszak című animációs sorozat negyedik részét, az Amerikában július 13-án bemutatásra kerülő Ice Age: Continental Drift-et, nekik kedveskedett már tavaly is a Fox stúdió egy-két rövidfilmmel, melyek főszereplői Motkány és a makk voltak. Komolyabb előzetes ugyan még mindig nem készült a 3D-ben bemutatásra kerülő filmhez, azonban egy újabb poénos trailer igen. Ráadásul a The Scratist címet viselő etűd még aktuális is, hiszen a friss Oscar-nyertes The Artist - A némafilmes című francia alkotást parodizálja ki.


Az igazi trailer elvileg e héten kerül bemutatásra a neten és a mozikban, s az már a valódi főszereplőkre fog koncentrálni, azaz Mannie-re, Diegóra, Sidre és a többiekre. A mérce elég magas a film előtt, hiszen eddig mindegyik epizód túlszárnyalta az előzőt bevétel tekintetében. Míg a 2002-es első rész 383 millió dollárt termelt világszerte, addig a 2006-os folytatás már 655 milliót, míg a 2009-es harmadik rész 886 milliót.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #4
    Ez se rossz!


  • NEXUS6 #3
    Az egyik macskám tök így néz ki, mint ezek a motkányok.
    Úgy hívják Mümüke (a pusztító).

  • raveride #2
    sebaj, de élvezhető!!!
  • asdasdasd #1
    Ez nem egy új előzetes, hanem a régi részekből és rövidfilmekből összevágott házi barkácsmunka...