Szekeres Viktor

Stallone jó csajjal lő a The Expendables 2 új képein

Újabb képek kerültek ki a The Expendables - A feláldozhatók második epizódjának forgatásáról. Ezek különlegessége, hogy a zsoldoscsapat egyetlen női tagját ábrázolják.

Az EX2 blog megjelentetett két új forgatási képet a The Expendables - A feláldozhatók második részéből, melyek valahol különlegesek, hiszen az akciófilm első része leginkább férfi szereplőkkel rendelkezett, főleg, ami az akciójeleneteket illette. Azonban az már korábban kiderült, hogy a folytatásban ott lesz a főbb szereplők között Yu Nan is, akit pár amerikai produkcióból (Speed Racer - Totál turbó, Kincsvadászok) is ismerhetünk. A mellékelt két fényképen is át láthatjuk Slyvester Stallone társaságában.)

Klikk ide! Klikk ide!

A The Expandables 2-ben a Barney Ross (Stallone), Lee Christmas (Jason Statham), Yin Yang (Jet Li), Gunnar Jensen (Dolph Lundgren), Toll Road (Randy Couture) és Hale Caesar (Terry Crews) alkotta csapat ismét összeáll, kiegészülve két új taggal, Billy the Kiddel (Liam Hemsworth) és a képeken is látható Maggie-vel, hogy elvégezzen Mr. Church-nek (Bruce Willis) egy könnyűnek látszó feladatot. Azonban az akció során valami balul sül el, s a csapat egyik tagja életét veszti. Ez pedig megtorlást követel.

A film forgatása egyébként még mindig zajlik. A hét elején New Orleans-ban forgattak romantikus jeleneteket Charisma Carpenter részvételével, azután pedig majdnem az összes színész átrepült Hongkongba, hogy ott vegyék fel az eredetileg kínai forgatásra tervezett jeleneteket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #18
    inkább annak, aki bólintott rá.
  • Béka Benő #17
    Hála Chuck Norrisnak az EXP 2. csak PG-13-as lesz ! :(
  • zetortraktor #16
    A tény csak annyi, hogy sokaknak tetszett. Ettől mág másoknak nem tetszett. Ráadásul sokan már előre eldöntötték, hogy milyen fasza film lesz - ők a zombi fogyasztók, mert ráírják nekik a plakátra, hogy Stalonne meg Statham és mennek sikosítóval.

    A problémádat nem értem. Az, hogy az első rész nem volt jó, nem jelenti azt, hogy a második rész nem lehet überkirály. Az ember remél. Mondjuk ahogy várható volt a torrentes sírás meg a főhősökre való vigyázás közben (komolyan nagy zsoldosteljesítmény volt a filmben, hogy leöltek pár száz statisztát), hogy a korhatárt is levitték, most már csak egy Fuck lehet benne, és szívet sem fognak tépni. Nyulak, de igazuk van, mindent a bevételért, így még több fogyasztózombit tudnak a filmre becsalni.
  • pokolfiu #15
    én azt nem értem, hoyg akinek nem tetszik az minek várja a második részt, hoyg bemehessen megnézni, ócsárolni, azt itt fikázni... semmi gond, nem jött be, ennyi, ellehet mondani érveket, stb, de a ténnyel felesleges kardoskodni, a tény pedig az hoyg az első rész sikeres volt, mind ha a bevételt nézzük, mind ha a nemzetközi filmkritikát. ennyi.
  • zetortraktor #14
    "Simán veri az aktuális akciófilmeket, "

    Ja. kamerarángatásban, talán. Nem volt ez túl jó film, Stallone vigyázott, nehogy valaki veszélybe kerüljön a főhősök közül.
  • Wittgen #13
    Úgy néz ki, hogy akkor nem is kellene megnézned a folytatást. Meg a Bud-filmeket is hanyagold (több humort és poént tartalmaznak, mint manapság vígjátéknak nevezett tömegf*sok...).

    Ennyi erőből az őseidet is megtagadhatod, hisz már eljárt felettük az idő...
  • Zombee #12
    Simán veri az aktuális akciófilmeket, tökös, laza akcióhősök nincsenek újak. Rendes akciófilm is alig van, mert vagy csak fos DVD-s, vagypedig túlkomplikált thriller normális karakterek nélkül.
    A Bud Spencer filmek pedig mindig jók lesznek, jobbak, mint Adam Sandler vagy a Seth Rogen marhaságai.
  • Rotcsa #11
    Sokakat kérdeztem már, mit esznek annyira ezen a filmen és mindig a következő választ kaptam:

    "Mert kurva jó, hogy újra össze jönnek a régi akció-hősök és olyan hangulatot teremtenek, mint anno!!!"

    -Szerintem megy egy tárgya az egész! Azok a filmek abban a korban voltak jók, mai szemmel nézve a rengetek bakin már csak röhögni lehet! Amit ez a film képvisel az nem az igényes (T1, T2, Predator, stb...)
    80-90-es évekbeli akciófilmek, hanem a tucat-filmek kategóriája!

    "De ne mai szemmel nézd, nézd úgy, mintha abban a korban lennél és akkor majd kurva jó lesz, meglátod!"

    -.-' ehh...

    -Az akkori akciófilm-készítés velejárója volt a baki! Nem igazán ügyeltek arra, hogy hitelesen próbáljanak meg lőni valamire vagy robbantani valamit, mert a puf-puf volt a lényeg, meg h egymagukban legyőzzenek egy hadsereget! Arról már ne is beszéljünk, hogy a kézitusákat sem reális alapokra helyezve, hanem koreográfia-szemmel tervezték meg és vették fel, ezért tudott chuck norris pörgőforgókat rúgni kalappal a fején pl...a viccek sem születtek volna meg, ha a szemléletünk nem változott volna.
    Ergo hogy nézhetném akkori szemmel, amikor a jelenben élünk?
    A másik, h az EXP1-ben a bakikra direkt rágyúrtak, pl stalone már a végén nem is tölti be a tárat a pisztolyba úgy lő, meg Jason Statham gyorsabban dobja a kést célba, mint a golyó repül. A nagy néger meg nem is figyel senkit, csak lő azzal az ágyúval, mindegy mire. :D

    "ÁÁ, Te nem érzed át ezt a feelinget, pedig akkora nagyon hatalmas..!! "

    -Eleve azért nem tetszik az egész, mert erőltetett marketinget látok benne, mégpedig:
    Ha már úgy kezdünk hozzá valamihez, hogy összeszedjük egy adott kor adott műfajának legjobb színészeit és majd jön a nép mint vezérkos után a birkák, abból sok jót nem biztos, h kapunk!
    A sz@rt is eheted úgy, hogy finom lesz.....
    -pl Bud Spencer filmeket is csak a nagyszüleink korosztálya szereti, mert nekik még ez nem annyira régi és elavult, mint nekünk.

    "Ó, Te olyan hülye vagy, ezt csak nézni kell és kész...!"
    -?
    -Minden filmnél ez a helyzet, nem? :D

    Szerintem egy szánalmas próbálkozás az egész egy nosztalgikus kor vissza idézésre. Inkább paródiának illene be az egész, nem egy nosztalgia-filmnek. :D Ha paródia-stílusmegnevezéssel tennék a moziba, semmi baj nem lenne vele. :)
  • EnxTheOne #10
    Én azért dugnájm :D
  • pokolfiu #9
    gondolom ők egy máik brigád, netán az ellenséges oldalt fogják képviselni.... amúyg schwarzi-t is lehagytad a kérdésnél... lehet az ő csapatában szerepelnek az általad keresett emberek... ;)