Szekeres Viktor

A Robotzsaru lesz a Star Trek 2 meglepetés szereplője

Benicio del Toro és Alice Eve után Peter Weller is csatlakozik J.J. Abrams legújabb Star Trek-mozifilmjéhez. Azonban az még nem derült ki, hogy az egykori Robotzsaru kit játszhat.

Peter Weller, aki egykor a Robotzsarut játszotta, szerepelni fog a Star Trek egyelőre még cím nélküli második részében, erősítette meg a Deadline-nak a színész sajtósa. A lap információi szerint Weller fontos szerepet fog játszani J.J. Abrams filmjében, azonban, hogy pontosan kit is fog alakítani még egyik fél sem árulta el. Mindez egyébként azt is jelenti, hogy Weller Alice Eve és Beinicio del Toro után elvileg már a harmadik csatlakozó az új Star Trek-mozihoz, melyet 2013. május 17-én fognak bemutatni Amerikában.


Az egykori Robotzsaru mostanában rendezőként próbál magának hírnevet és megélhetést szerezni, idén két Kemény motorosok-epizódot is rendezett, de készített már részeket a Las Vegas, a Monk, a flúgos nyomozó és az Odyssey 5 című sorozatokhoz. Színészként 2007 és 2010 között nem nagyon volt látható semmi, azóta viszont újra munkába állt, s olyan sorozatokban tűnt fel, mint a Dexter, A rejtély vagy a Psych - Dilis detektívek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Merces #8
    a zemberakihülyecimeketad ujabb szenzációs xujjet tákolt.......
  • bvalek #7
    Weller volt a főgonosz az Enterprise sorozat utolsó előtti dupla epizódjában, ott is remekül alakított. Egyébként pedig történész, szakemberként szerepelt a History csatorna több műsorában.
  • Wittgen #6
    :) ez jó volt srácok :)

    egyébként a Dexterben jól játszott, meg voltam elégedve vele, mint színésszel. Nem mellesleg nagyon bejött, hogy ismét láthattam egy jóféle filmben (sorozatban...).
  • syn7h37ic #5
    2. direktíva szó szerint:
    Dobja el a fézert máskülönben lelövöm.
    3. Direktíva: Meg kell ölnöm Frank Drebint! Meg kell ölnöm Frank Drebint! Meg kell ölnöm Frank Drebint!
  • RelakS #4
    1. szabály: a kollektíva bővítése
    Az ellenállás hasztalan!
    2. szabály: élve elfogni az áldozatot
    Három másodperce van, hogy eldobja a fézert, vagy megsemmisítem!
  • EnxTheOne #3
    Szerintem borg lesz. :D
  • kiralysanyi #1
    "idén két Kemény motorosok-epizódot is rendezett"

    Látom töretlenül folytatódik a "mindennek adjunk idióta magyar címet" verseny...