Szekeres Viktor

Megérkezett a Három testőr 3D új előzetese

Az akciófilmmé gyúrt Három testőr októberben kerül bemutatásra. A Resident Evil-filmeket is rendező Paul W.S. Anderson ráadásul úgy próbálta modernizálni a klasszikus történetet, hogy 3D-ben forgatta le.

2009-ben nagy sikert aratott a korábbi Sherlock Holmes-feldolgozásokat és -regényeket megerőszakoló Sherlock Holmes-mozifilm Robert Downey Jr.-ral, mely kalandos akciófilmnek még elfogadható, erős közepes minőségű lett, azonban kriminek pocsék. Most a Három testőr kap egy rendhagyónak mondható feldolgozást, mégpedig a Resident Evil-filmek készítőjétől, Paul W.S. Anderson - ráadásul 3D-ben. A legújabb előzetes alapján a 3D-s aspektust persze csak a mozikban lehet majd szemügyre venni, amikor pár kiválasztott film előtt mi is láthatjuk, de a hagyományos trailer is választ adhat arra a kérdésre, hogy érdemes-e beruháznunk a film megtekintésére.


Az új Három testőr (The Three Muskateers) Amerikában október 21-én kerül bemutatásra Logan Lerman (D'Artagnan), Milla Jovovich (Milady), Matthew Macfadyen, Ray Stevenson, Luke Evans (ők hárman lesznek a testőrök), Mads Mikkelsen, Gabriella Wilde, Juno Temple, Orlando Bloom (Buckingham) és Christoph Waltz (Richelieu) főszereplésével.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tibisan #34
    ismeri ?
  • m minnifield #33
    johnydepp súgott
  • tibisan #32
    szépen kibetűzted ...hányszor nézted át , hogy el ne basszd a nevét ? kapsz egy szmájlit érte
  • m minnifield #31
    még nem, de richelieu bíboros már bejelentkezett a szertartásra. még nem ér rá, épp rebootolják.
  • tibisan #30
    szentté nem avattak még érte ?
  • tibisan #29
    álnevek mögül szarozik a sok birka..én is nevetek már csak..azt magával foglalkozik csak , nem a hírrel..
    megfogadom vinnyi, beletörödök az igazamba
  • m minnifield #28
    egy volt kollégám mondta egyszer, amikor valami "egyszerű" gyerekről volt szó és egy másik srác azt mondta róla, hogy sírni való az az ember, hogy "dehogy sírni, ki kell nevetni, az élet rövid, tessék élvezni. ha van min nevetni akkor használd ki!"
    vannak olyan helyzetek amikor látom, hallom, tudom valakiről, hogy az adott témáról nincs teljesen képben és akkor segítek neki, vagy segítünk, hogy kicsi tudásmorzsákkal embert faragjunk belőle, de van amikor ez egyszerűen lehetetlen és csak nevetni lehet rajta...azt is látom, hogy te is sokszor próbálod kiigazítani némelyik arcot, ha valami épületes hülyeséget írnak vagy csak szimplán rosszul tudnak valamit, de nem érzed néha, hogy ez valami "dióhéjjal vizet a tengerbe" állapot? egy idő után marha fárasztó ám...ilyenkor jól esik egy kis "kikapcsolódás"...
  • m minnifield #27
    nem tudom, hogy te hogy vagy vele, amikor kezdő internetező voltam, az ilyeneken felhúztam magam és bevallom, néha írtam 18+os szavakat is. de sikerült átlépni pár level-t és mostanában egyre szórakoztatóbbnak találom ezt. némelyik ember szórakoztatóbb mint maga a film
  • m minnifield #26
    ne hagyd abba, még! még!
  • winnie #25
    törődj bele, hogy nem neked van igazad:)

    nem ide tartozik, de az gondolom amúgy sem sokk, hogy volt pár három testőr-film, de közel sem volt ugyanaz mindnek a története. robin hoodból is kábé amennyi film, annyi sztori.