Ötvös Tibor

QT megmenti Sharon Stone karrierjét is?

Quentin Tarantino John Travolta, Samuel L. Jackson, Mickey Rourke és Uma Thurman után most Sharon Stone karrierjét próbálja visszaterelni a helyes útra. A hírek szerint ugyanis Stone lesz Weekend című filmjének főszereplője.

QT jelenleg épp a Cannes-i Filmfesztiválon mutatja be Becstelen brigantyk című, sztárokkal megtűzdelt világháborús filmjét, ám az egyik sajtótájékoztatón már a következő terveiről beszélt. Elárulta, hogy siker esetén elkészíti a háborús film előzményeit, de közben - valószínű csak executive producerként - elkészíti a Weekend című filmet is.



A hírek szerint a thriller műfajába sorolható alkotásban Jessica Biel, Dennis Hopper, Michael Madsen és Lucy Liu mellett Sharon Stone alakítja főbb szerepeket, a forgatás pedig Szerbiában zajlik majd. A történet szerint a háborús veterán Max motorjával elndul, hogy a hétvégét kedvenc faházában töltse.

Útközben azonban belefut egy Rita nevezetű gyönyörű nőbe, akinek lerobbant a kocsija. Max természetesen segít a hölgynek és elviszi a legközelebbi szerelőhöz, ám ott olyan dolgok derülnek ki, aminek hatására hamarosan az életéért kell, hogy megküzdjön.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Mikiller #10
    Hmm, jó nő ez a Sharon Stone még mindig.
    Kíváncsian várom a filmet.
  • krajcsovszkig #9
    #5 Ha csinálnak egy-egy jó filmet, azért sose kár :) Ha tudnak még, akkor maradhatnak simán

    #6 Jessica Biel nekem is :D

    #7-8 Rodriguez és Tarantino annyira jó puszi-pajtások, hogy gyakorlatilag azokat a filmjeiket is együtt csinálják többé-kevésbé, amit hivatalosan nem is. Meg az is simán lehet, hogy Rourke Tarantino javaslatára került be a SinCitybe.

    Egyébként ez egész jónak néz ki, csak azt nem értem hogy miért lesz Tarantino filmje attól, hogy ő az (egyik) executive producer? Tudtommal az csak a pénzt adja, nem?
  • Real13 #8
    Jól tudod. Igazság szerint Rodriguez és Miller rendezte (legalábbis papíron), QT meg vendégrendező volt egy rész erejéig.
  • Lalee1 #7
    Egészen véletlen a Sin City nem Robert Rodriguez műve? QT csak a "Rafferty pofázik a kocsiban elvágott torokkal" jelenetet rendezte nem? Én így tudom.
  • Nebojsa #6
    Jöhetnek egész nyugodtan hozzánk Szerbiába!

    Jessica Biel várós!
  • Luise #5
    az én magánvéleményem, hogy rourke és stone is elveszhetne már a süllyesztőben. mind2 fölött eljárt már az idő. de a sikereiket elismerem, mind2-nek voltak jó filmjei szép számmal, szal respekt...
  • TonySoprano #4
    Csak annyi hogy Mickey Rourke nem a bunyós oszkár jelölős filmben tért vissza a köztudatba,ahogy ezt állandoan sulykolják hanem QT Sin City-jében!
    Csak nem értem ezt miért nem említik sosem!
  • Running #3
    Ő írta.
  • kiskelgyo #2
    Tarantinonak mi köze Mickey Rourke karrierjéhez?
  • vészmanó #1
    Jól hangzik a dolog... várjuk...