Ötvös Tibor

Hivatalosan is jön a Fable 2 PC-re

A Lionhead egyik felső vezetője - sajnos nem Molyneux úr - bejelentette, hogy hamarosan érdemi információk látnak napvilágot az X360-on már rendkívül sikeres Fable 2-ről.

Legalábbis a What If Gaming internetes portálhoz beérkezett, a Lionhead Studios berkeiből származó hivatalos, alig pár soros e-mail egyértelműen erre utal. "A Fable II X360 verziója hatalmas sikert volt. A PC-s verzió is már itt toporog az ajtóban. Nézzetek vissza hozzánk sűrűn, hogy új információk birtokába juthassatok."



Peter Molyneux a kissé "elkapkodott" első rész után a második Fable-mesében szinte minden ígéretét beváltotta. Maga a fő sztorivonal nem túl hosszú - maximum 10-12 óra -, ám a rengeteg mellékküldetés, családalapítási gondok, játékok hosszú hetekre-hónapokra lefoglalhatják az RPG-rajongókat. Remélhetőleg hamarosan bővebb információval is szolgálhatunk a PC-változatról és arról, hogy vajon a frissen megjelent DLC, a Knothole Island tartalmazza-e majd valamilyen formában a számítógépes változat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Khabbas #30
    "Imminent" írták januárban
  • JaSoN HuNTeR #29
    Szeretem ezt a játékot. De mikor jön már ki PÉCÉrE?
  • gamer33 #28
    HIVATALOS: NEM JÖN PC-re!!!!!
  • narumon #27
    huha disgaea-t próbáltam az egy kifejezetten rossz és idegesítő játék. Sokat mondok ha egy óráig bírtam.
    Talán el kellene fogadni hogy nem mindenki szereti a jrpgt. Én pl még egyelten normális jrpgt sem láttam, addig meg SZERINTEM a Fable sokkal jobb játék bármelyiknél az #5-ös hozzászólásodban irtakkal pl ezért sem értek egyet.
  • zola2000 #26
    Nekem is jobban bejön a fantasy világ mint ez a "modernkedő" vagy mi, ezért írtam hogy a final fantasyk helyett jobban bejön a star ocean (abban is vannak fantasy részek), a suikoden (kicsit vérek középkori), meg a dragon quest.
  • feamatar #25
    final fantasyből mind egyedi hangulatát tekintve, de a 7 meglehetősen nagy elrugaszkodás volt az eredeti hangulatvilágtól. Nekem a VI a favorit a szériából, PSXesekből pedig a IX. Pont emiatt a meseszerűbb fantasy világ miatt. Ki kell próbálni ezt is azt is, főképp mert nem csak FF a világ, jrpgket tekintve meg pláne nem.
  • zola2000 #24
    A final fantasy 7 valóban korszakalkotó volt a maga korában, de most már nagyon retro. Egyébként annyira én sem vagyok oda a final fantasyért, sokkal jobb a suikoden (ps1emuval ki lehet próbálni a suikoden2t), vagy a dragon quest, vagy a disgaea sorozat, esetleg a star ocean.
  • nohea #23
    pardon, a link kimaradt, íme:
    http://www.bit-tech.net/news/gaming/2009/01/27/no-fable-ii-for-pc-says-lionhead/1
  • nohea #22
    tökjó: "hivatalosan is jön" a magyar oldalon, "nem lesz" az angolon... vajon melyiknek lehet hinni inkább? [/szarkazmus]
  • narumon #21
    Érdekes, más szakik azt mondják hogy az FF7 volt eddig a legjobb, nekem pedig az sem tetszett. Sem akkor sem később.