Alex

Gyorsan terjeszkedik a General Imaging

A General Imaging, a világ legnagyobb cége, a General Electric leányvállalata terjesztési hálózata gyors kiépítésén dolgozik.

Észak-Amerikában már most is a legnagyobbak között van a GI, és a vállalat tovább terjeszkedik Dél-Amerikában és a világ többi részén. A cég elnöke, Hiroshi Komiya közlése szerint Latin-Amerika különösen gyorsan növekvő piac, ezért a GI nagy figyelmet fordít a régió forgalmazóival és viszonteladóival meglévő kapcsolatai erősítésére. Rene Buhay kereskedelmi alelnök nagyon gyors növekedésre számít a hátralévő negyedévben. "A GE fényképezőgépeit a kontinens körübelül 1000 üzletében már meg lehet vásárolni, és ez a szám az év végére valahol három és ötezer között lesz", nyilatkozta.

A General Imaging, a GE digitális fényképezőgépeinek forgalmazója a május elsejei indulás óta már 12 ezer üzletben van jelen Észak-Amerikában. Buhay közlése szerint még idén elérik a húszezret amellett, hogy online kereskedőkön és tévécsatornákon keresztül bárhol kaphatók a cég termékei.


A terjesztési hálózat gyors létrehozása nagy dolgokat vetít előre, hiszen ugyan a cégnek jelenleg mindössze nyolc fényképezőgépe van, de a mögötte álló cégóriás bármire képessé teszi. Azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a jelenlegi vezető, Hiroshi Komiya az Olympus elnöki székéből igazolt át az amerikai nagyvállalathoz.

Az alapkategóriát az A730 képviseli 7 megapixeles felbontással és háromszoros optikai zoommal, az ultrazoomot egy 12 megapixeles, 12x-es nagyításra képes gép, amit középen egy nagylátószögű modell egészít ki. A gépek technológiailag alacsony szintet képviselnek, mindegyikben ugyanaz a 1/2.5"-ös CCD van, de kialakításuk egyszerű, minden alapvető funkcióval rendelkeznek (panoráma mód, arcfelismerés, vörösszem eltávolítás). A digitális fényképezőgépek piaca még néhány évig bővülni fog, és az ismert márkanévre támaszkodva, egy alacsony árral párosítva biztosan sikeresek lesznek a fejlődő piacokon. A nagy kérdés, hogy az olyan telített régiókban, mint Európa és Japán mivel jelentkezik majd a cég, megpróbálkozik-e az árak letörésével, vagy más utat választ.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Mcsiv #5
    nekem inkább masszivnak tunik, a regi szovjet katonai tavcsovek jutnak eszembe errol a boritasrol;]
  • DoctorJohnson #4
    Nem túl jó a fotó, és? A GI hivatalos honlapján normális termékfotók vannak.
  • maestro85 #3
    Nem azért, de szerintem meg úgy néz ki mitn egy feketére festett fémborítás, apró foltokkal, ahol összefolyt picit a festék. Az olyanokat szeretem. :) Hány fényképezőt láttatok eddig? :) Mert szerintem az én elképzelésem életszerűbb. :)
  • kecskeszeme #2
    Nem azért..., de a képen lévő gép úgy néz ki, mint egy ütött-kopott 10 éves masina... Ki fogja ezt megvenni...?
  • Citrooom #1
    Hát, ez a műanyag így első ránézésre nem valami bizalom gerjesztő