Németh Szabolcs

Elkészült a Heroes V kiegészítője

Meglepően hamar befejeződtek a munkálatok a Hammers of Fate-en. Néhány nap és már a boltokban is elérhető lesz a csemege.

A HoMM-sorozat a számítógépes játékok egyik leghíresebb folytatásos regénye. A készítők már az első résztől kezdve a minőségre törekedtek és epizódról-epizódra fantasztikus programot tettek le elénk. Talán az ötödik, és jelenleg egyben utolsó rész volt az, amely egy parányit elveszett a külcsínben. Úgy is fogalmazhatnánk, hogy a trendnek megfelelően a belső értékeket feláldozták a megtévesztő látszat oltárán.

A Hammers of Fate - amely a Heroes legújabb tagjának hivatalos kiegészítője - az új kaszton (törpe) kívül mással is kelleti magát. A kiegészítő DVD 15 új missziót, hősöket, feljavított in-game animációkat, varázslatokat és képességeket tartalmaz. Ez azonban nem minden. A pakkban helyet kapott még öt többjátékos illetve tíz egyjátékos módra alkalmas térkép is.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A sor tovább folytatható, de inkább mindenki tapasztalja meg saját maga a további ínyencségeket. A program november 16-tól vásárolható meg.

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • vidu01 #16
    Hogy, hogy??? Telepíted, crackeled oszt mehet a game, még serial key sincsen. Mondjuk annyi hogy a Heroes 5-re kell rátelepíteni (program files/Ubisoft/Heroes5, vagy ahova raktad). Nekem a Standard English Edition van fönt arra simán feltelepült, mondjuk érdemes előtte megpöcsölni a gamét (1.1, 1.2, 1.3). Amugy a 4 az tényleg szar volt, nálam a sorrend: 1. H3 2. H5 3. H4
  • dsdasa2 #15
    a 4 az szar alig van benne vmi jó
  • dsdasa2 #14
    a 4 az szar alig van benne vmi jó
  • dsdasa2 #13
    hogy kell elindítani a Heroes V:Hammers of Fate-t?
  • dsdasa2 #12
    akinek megvan a Heroes V:Hammers of Fate és elindul írjon erre a címre:
    [email protected]
  • donatus13 #11
    amugy sztem heroes 3 legnagyobb orome a random map generator volt
  • Morden23 #10
    "A hiba inkább az ilyen őskövületekben keresendő, mint mi vagyunk"

    Hja kérem, egy csecsemőnek minden vicc új. :)
  • Indigo #9
    Ja, egyébként nem egyedül a Nival érdeme a H5, magyarok is besegítettek a fejlesztésbe :)
  • Indigo #8
    Szerintem a Nival nagyon is jó munkát végzett, mert a Heroes 5 nagyon is jó játék lett minden tekintetben. A hiba inkább az ilyen őskövületekben keresendő, mint mi vagyunk: túlságosan megszoktuk a régit, és nekünk az új már nem adja vissza ugyanazt a hangulatot. Vagy valami ilyesmi :)
  • lee56 #7
    Nemhinném hogy 2d-s grafika kellene, inkább nem végeztek tul jó munkát a fejlesztők. Én is el tudnám képzelni akár még jobb grafikával is, nagyobb pályákkal, miért kéne 2d-snek lennie, ahhoz hogy olyan legyen a játékélmény mint volt anno. Valami kétségkivül hiányzik az 5ből, de nem merném kizárólag a grafikára fogni.