Demkó Zsolt

Chaos League infóáradat

A Digital Jesters feltette a világhálóra az igen agresszív alapokra helyezett Chaos League című játékának a hivatalos weboldalát. Ha valaki azt gondolta volna, hogy az amerikai foci nem egy véres sport, akkor nézze meg a játékot.

A fejlesztő a francia Cyanide Studio, akinek a Cycling Manager sorozatot és a Horse Racing Managert köszönhetjük. Ezek a játékok nem túl jó referenciák, de nem kell izgulni, ez a játék sem lesz ütős. Csak "ütős", ugyanis itt az agresszív futball kap helyet. A fejlesztők szakítottak az eddigi profiljukkal, és most összekeverik a sport vonalat a fantasy világgal.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Persze nem ilyen egyszerű a helyzet. Kombináltak egy valós idejű stratégiai játékot egy RPG-vel és egy sportjátékkal. A helyzet a következő: kapunk egy kilenc tagú csapatot aminek a segítségével át kell vinni a labdát az ellenfél térfelén és áttenni a gólvonalon. A szabályokról annyit, hogy az összeset elmondtam az előző mondatomban. ;) A játékosainknak különböző parancsokat oszthatunk: "Zúzás", "Fejberúgás", "Pozíció bevédése"....

Tíz faj lesz összesen, ebből jelenleg kettő ismert: Emberek és Halottak. Hetven féle játékost hívhatunk játékba akik között lesznek igazi sztárok is. Százhetven varázslatot vethetünk majd be, és ahogy lépünk feljebb a toplistán, úgy bővül a választék. Játszhatunk karrier módban, ahol mi vállogathatjuk össze játékosainkat a keretből és indulhatunk a bajnokságon. Menet közben adhatunk és vehetünk majd persze játékosokat, felfogadhatunk pom-pom lányokat.

Multiplayer támogatás is lesz, interneten és helyi hálózaton is kipróbálhatjuk magunkat humanoid egyedekkel. A kiadó, a Digital Jesters nyár elejére jelentette be a megjelenést.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • N.E.O.!!! #14
    Ahogy ránéztem nekem rögtön a warcraft 3 jutott az eszembe, ami plussz pont. Tuti megszerzem
  • M@TriX #13
    Megjelent egy videó
  • Cvd #11
    Anno Amigán volt hasonló, asszem ugyanez volt a neve is. Abban semmi RPG elem nem volt, csak brutál akció, pl. lehetett nyerni úgy is hogy simán kifektette az ember az ellenfél összes játékosát, akkor tök mindegy volt mennyivel vezetett. Jó kis cucc volt az, de ez nem néz ki annak.
  • sztavrosz2 #5
    Nem néz ki rosszul, ki tudja akár még jó játék is lehet.
  • Bucser #4
    EZ NEM BLOOD BALL!!!!!!!!!!!!!!?????????????????
    VÉRFOCI rulez:)) Ez még anno táblásjátékként ment Warhammer környezetben:) ZSÍR
  • Lacc #3
    Ez melyik könyvből van? :D
  • StarFist #2
    Egy régi kedvenc könyvembők kissé pontatlanul idézve: "Hatos erősségű földrengés jelezte a mérkőzés kezdetét." :D