Demkó Zsolt

Hamarosan a boltokban a Battlefield Vietnam

Az Electronic Arts nyilvánosságra hozta, hogy elkészült a Battlefield sorozat következő része, a Battlefield Vietnam. A II. világháború után Vietnámba kalauzol el minket a játék, így a partszakaszok után a dzsungelbe és városokba jutunk.

Mivel a vietnámi konfliktusban vetettek be először helikoptert, így izgalmasan hangzik az egész. Kipróbálhatjuk majd a szállító helikoptereket és a Mi-8-as harci helikoptert is, de azért a földön sem kell megijedni, hiszen beszállhatunk egy M551 Sheridan vagy egy T-54-es tank belsejébe is. A helikoptereken kívül repülhetünk majd az orosz csodával, a MIG-21-essel és az amerikai megfelelőjével a F-4 Phantom vadászgéppel.

Klikk ide! Klikk ide!

Klikk ide! Klikk ide!

Klikk ide! Klikk ide!

A többjátékos módban egyszerre akár 64-en is játszhatunk majd, ahogy ezt már az első részben is megszokhattuk. A karakterek is Vietnámhoz illőek: a tréfát nem ismerő vietkongos hazafi "Banzaii!" felkiáltása hallatán kevesen nyugodnak meg, a másik oldalon pedig Green Beret, a zöldsapkás zsoldos, aki megpróbálja kitisztítani a dzsungelt. Persze még lesznek választható karakterek, de a fejlesztők róluk mélyen hallgatnak. A dzsungel rejtekében a vietkongok mellett csapdák is várnak majd minket így érdemes lesz minden lépést jól végiggondolni.

A Digital Illusions Canada fejlesztésében elkészült játék március 15-re várható a boltokba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Mike at home #10
    na azert ilyet azert nem irtam volna le. ez akkora blama rad nezve
  • Herds #9
    sztem a repüléssel semmi gond nincs, sok repulogep szimulator gém elbujhatna mögötte, pl itt van pedal, ami sok mas jatekban nincs a repulokben (pedig kene)
  • KIP #7
    Azért túlzottan nem erőltették meg magukat az EA-nál a fiúk, csak nehogy megint 1 rókabőrlehúzás legyen a vége...
  • fm #5
    ez egy totál új rész,jólértem? nem kiegészítő,ugye? van benne szingli is?
  • CAD #4
    Lehet nem egy jatekkal jatszottunk eddig :) - en kicsit maskent latom helyzetet...
  • Herds #2
    jó kis gém...