Ötvös Tibor

Látványos trailert kapott az A Plague Tale: Requiem

Nagyon látványos lesz az A Plague Tale: Requiem.

A Microsoft rendezvényén mutatkozott be az A Plague Tale: Requiem játékmenete is, mely nem sokban változik az elsőhöz képest. De ez nem baj, elég csak finomítani az ott látottakat. Sajnos pontos dátumot még nem kaptunk, de elvileg idén jön.

Hugo és testvére, Amicia északra mentek és ez látszik a tájon is. A korábbi, rothadó környezet helyett itt most kapunk bőven szép, színes, virágos tájakat is. De persze a patkányok itt is felbukkannak és az ellenfelek sem hiányoznak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Merwenus #2
    GITGUD!
  • takysoft #1
    Az első rész tetszett.
    Egy nagyon élvezetes játék, ami az elején tök jó. Aztán kezd nehezedni, de nem gond, mert van benne kihívás. És a végére egész komoly. Egy es részeket 10-15-ször el kellett kezdenem, de szerencsére az már csak az utsó 1-2 pálya volt.

    Erre jött a végén a boss....
    Ha arra nem ment rá vagy 3-4 órám, akkor egy se.
    Már egy korábbi bossfight is egész szívatós volt (valami lángot kellett eloltani valakit bujkálás közben), de az utolsó bossfight egyszerűen idiótán, idegesítően sokkal nehezebb, mint az egész átkozott játék.

    Ami szerintem nem passzol jól egy amúgy elsősorban stealth-logic játékhoz.

    A végére konkréan meggyűlöltem. Nem arról van szó, hogy nem tudod, mit kéne csinálni. Egyszerűen csak nem tudod megcsinálni, mert mocsoknehéz. Nekem legalább is, aki nem Dark Souls-on nevelkedett :D

    Várom a folytatást, remélve, hogy kicsit balanszosabb lesz :D

    Az utolsó bossfight-ot leszámítva 8/10
    Azzal együtt nem mondok számot, mert nem lenne objektív :D