Szekeres Viktor

Lesz ötödik Szellemirtók-mozifilm

Beindult a Ghostbusters-henger.

Idén április 25-e és 28-a között kerül megrendezésre Las Vegasban a CinemaCon, ami a mozitulajdonos legnagyobb rendezvényen, amin természetesen minden nagyobb hollywoodi stúdió is képviseli magát, és többségük még panelt is tart, amelyeken az érdeklődő egybegyűltek előtt ismertetik a jövőre vonatkozó terveiket. A sorból természetesen a Sony stúdió sem maradt ki, több érdekes projektről rántották le a leplet, s már leforgatott projekteket is promóztak. Az egyik legkellemesebb meglepetést egy új Szellemirtók-film okozta.

Természetesen a világon semmit sem tudni a következő Ghostbusters-projektről, de a logika alapján az Afterlife folytatása lenne valamilyen szempontból, és minden bizonnyal a stúdió sem bánná, ha a készítők és a szereplők visszatérnének. A film Amerikában 129,3 millió dollár bevételt hozott, Amerikán kívül pedig 197,3 milliót, így nem akkora meglepetés, hogy folytatják a franchise-t.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #5
    Szerintem túlságosan Harold Ramisre építették az egészet (igen, direkt nem Egon Spenglert írtam, azzal nem lett volna gond), és sok szál csak meg volt pöckölve, de nemhogy nem futott ki sehova, igazából el sem kezdődött. Ilyen egy helyben totyorgós tribute & megemlékezős-tiszteletadós film lett belőle. Kíváncsi lettem volna, hogy alakult volna a folytatás, ha Ramis még élne.

    Szerintem jó volt. Folytatásnak vagy filmnek annyira nem volt jó, de Szellemirtók hangulat idézős nosztalgiázásnak igen.
  • grobs #4
    A múlt nem jön vissza. Ami anno jó volt ma már ócska. Kollégám '90-es születésű. Neki a total recall egy gagyi szar mert, hogy néz már ki. Az SW-re mindig mondja, hogy nem fog papírcsákós hülyeséget nézni. Reálisan mai szemmel a régi filmek gagyik. Vannak amiket meg lehet nézni, de akinek az most új, és nincs nosztalgia faktor, vagy extrém filmrajongás annak szekunder szégyenérzet egy 2000 előtti scifi.
    Filmek alapján elég jól be lehet lőni ki mikor született.

    A folytatások meg azért készülnek amiért az ismert márkák ismertek akarnak lenni. Az ember szivesebben ül be egy olyan filmre amiről tudja mire számíthat, még akkor is ha nem lesz pofaleszakítós élmény. Nagyon sokszor csak egy kis kikapcsolódás kell egy nem Andrej Rubljov.

    Az új szellemírtók nem volt jó film, de rossz se. Szerintem eltalálta a szellemírtók hangulatot (szemben a csajos folytatással). Az emberek vártak egy jó folytatásra ... vagy legalább nézhetőre. Ez meg az volt.
  • Ender Wiggin #3
    nem volt azért túl jó film. csak a 2016-os borzalom relativizálta. ráadásul egy megjegyzéssel az kipöckölték a kánonból is, ami pozitív.
  • zetortraktor #2
    nem hisztizni kell, hanem elfogadni a tényt, hogy készülnek másnak is filmek. azon összeomlani, hogy nem csak rád gondolnak? és valami nem új csak azért, mert szellemek vannak benne? a sztori új, a szereplők újak, a készítők újak.

    a hisztiben persze az a legszebb, hogy emiatt sírsz, ami el sem készült, vagy azért, mert készül pár folytatás (az tényleg rettenetes!), miközben bárki annyi új dolgot néz, amennyit csak akar. ezek nem valami helyett készülnek, hanem mellette. de persze nyilván az sír a legjobban, aki nem néz semmi eredetit, hanem sw-t meg batmant. és a múlt elővétele a sírás tárgya, amikor te is a régi filmeknél maradnál. (amiknek nagy részében ugyanúgy nem volt új,)
  • kjhun #1
    Minek??? Már semmi újat, nem tudnak kitalálni, Hálivúdban?? (Tudom, tudom, khmmm, Hollywood.) Se új ötlet, történet, csak elővenni, a múltat? Én, meg maradnék inkább, a régi filmeknél. Az új SW trilógiában is csalódtam. Az új Batman-t, elő se merem venni, a tékák polcáról. Bár a régit, bármikor megnézhetném úgy, amikor a TV adta annó.