Szekeres Viktor

Hivatalossá tette az HBO a The Batman magyar streaming premierjének dátumát

Tényleg akkor látjuk otthonunkban az új Denevérembert, amikor azt vártuk.

Másfél hónapja számoltunk be arról, hogy egy technikai hibának köszönhetően egy kis időre egy reklámban láthatóvá vált az HBO Max felületén a The Batman című új Denevérember-film premierdátuma a platformon, ami szerint április 19-től lehet számítani az alkotásra Amerikában. Pár hete pedig az is feltűnt az HBO hazai sajtóoldalán, hogy idehaza már április 18-án elérhetővé válik a film, vagyis a Warner valóban nem viccelt, amikor 45 napos mozi/streaming ablakot emlegetett. Ez utóbbi dátum ma hivatalossá vált, ugyanis az HBO közleményben is bejelentette az időpontot.

Az április 18-i streaming premier után az HBO Maxon a tévés bemutatóra május 22-ig kell várni, ekkor az HBO-n is látható lesz a film, ami itthon ugyan nem döntött csúcsokat, azonban Amerikában pazarul szerepel a mozikban, eddig 359 millió dollár bevételt hozott, mely szám elismerésre méltó, főleg annak fényében, hogy a többi, majdnem 100 piacon "csak" további 376 millió folyt be egyelőre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ostoros #3
    :DDD
    Te aztán nagy mókamester vagy!
  • zetortraktor #2
    Nem nagyon, de egy kicsit azért szánalomra méltó, hogy van ember, aki még büszke is erre. Oké, nyilván sokan fognak örülni ennek (bár annyira nem reklámozzák), de ahogy a játékoknál, ez itt is egyre kevésbé menő. Mármint az, hogy valaki a macerát választja csak azért, mert nem ad egy kis aprót a totális kényelemért. Persze mindenki tegye azt, amit szeret, akinek nem ciki töltögetéssel vesződni, annak hajrá.
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2022.04.13. 09:35:47
  • Ender Wiggin #1
    Ez gyakorlatilag a 4K-s torrent megjelenési dátuma :-D