Ötvös Tibor

Lebukott a BioShock negyedik része?

Nagyon úgy tűnik, hogy BioShock: Isolation címmel jön a széria negyedik része.

Évek óta hallani pletykákat arról, hogy a BioShock újabb résszel bővül, de ennek a leleplezése folyamatosan elmaradt. Pár hete megjelent, a Feltámasztásra váró franchiseok, avagy miket látnák szívesen az új generációkon cikkünkben is csak azért nem foglalkoztunk a sorozattal, mert volt egy Collection kiadás, illetve vártuk a hivatalos bejelentést. Nos, most úgy tűnik, hogy hamarosan megtörténik a leleplezés.

Legalábbis erre utal az Oops Leaks oldalán megjelent információhalmaz, melyeket azért érdemes fenntartásokkal kezelni. A BioShock: Isolation alatt az Unreal Engine 5 duruzsol majd és elméletileg egy teljesen új környezetet kapunk. Egy disztópikus várost, mely teljesen el van zárva a világtól. Ez a város ráadásul két részre van osztva. A felső a fejlett rész amit egy sikeres vállalkozó vezet. Alatta, fejjel lefele pedig ott az elmaradott és egy diktátor által irányított másik rész. A kikerült dián ráadásul látni egy madarat és egy kalitkát is, mely akár utalás is lehet az Infinite cselekményére. Elméletileg a The Game Awardson mutatkozik be a projekt, szóval várjuk.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #3
    Bevallom nem játszottam a Shadow of TR-rel, abból ítélem meg a minőségét, hogy a 2015-ös Tomb Raidert meg a Rise of the Tomb Raidert játszottam, és azok ótvatszarok voltak...
  • IMYke2.0.0.0 #2
    Jó az a Shadow of the Tomb Raider is.

    A WD Legion az, ami nem túl jó ajánlólevél...
  • Ender Wiggin #1
    "Developed by Irrational Games veterans and people who worked on Watch Dogs: Legion, Shadow of the Tomb Raider, Mafia 3, Deus Ex: MD"

    Ebből a felsorolásból egyedül az DE:MD volt igazán jó. Úgyhogy nem mondanám, hogy jók az esélyek, főleg, hogy az Infinite nagyon magasra tette a lécet.