Szekeres Viktor

Lehet, hogy kiszivárgott a John Wick 4 teljes címe

Senki nem találná ki, mi lett az új John Wick címe.

Egyelőre hivatalosan még nem került bejelentésre, hogy mi lesz a negyedik John Wick-film címe a John Wick, a John Wick: Chapter 2, valamint a John Wick: Chapter 3 - Parabellum után, bár minden bizonnyal a "Chapter 4"-ra mérget lehet venni. Azonban a napokban egy, a negyedik filmhez tartozó ajándéktárgyon a Hagakure alcímet láthatjuk.


A John Wick-sorozat negyedik részét, azaz a John Wick: Chapter 4-t Franciaországban, Németországban és Japánban forgatták, és a főszereplő Keanu Reeves, valamint a visszatérő színészek mellett szerepelni fog benne Scott Adkins, Shamier Anderson, Donnie Yen, Bill Skarsgard, Hiroyuki Sanada és Rina Sawayama is. Azt szokás szerint nem nagyon kötötték a sajtó orrára, hogy a színészek kiket fognak játszani a filmben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #4
    Meg az ötödik rész is jön, és meg is lesz a 10 év.

    Szerintem is elég közepes volt az első rész, nem is folytattam (bár majd a sorozat kap egy esélyt), de szerintem minden elismerést megérdemel a franchise, hogy a semmiből így meg tudta alapozni magát eredeti, mármint minden előzmény nélküli koncepcióként, tök jó, hogy ennyien szeretik. Az főleg elismerésre méltó, ahogy Nabateus írja, hogy ehhez nem kellett csavar, nem kellett elgondolkodtató ötlet, nem kellett meglepetés, nem kellett viccelődés, azaz meg lehetett csinálni halálosan komolyan (báááár, javítson ki valaki, ha tévedek, az, hogy az egész egy kiskutya miatt kezdődik, nekem pont a komolyan vétel ellentéte), akár még sárm nélkül is. Ez pont azt bizonyítja, hogy bőven elég volt az elismertséghez (és a sikerhez) a közreműködők munkája, a színészeké, a koreográfusoké, a kaszkadőröké, a látványtervezőké, meg gondolom a rendezőké.

    Épp ezért lep meg, hogy van, aki sima ízlésbeli eltérésnél bedobja a túlhypeoltságot. Ha valami, ami sokaknak tetszik, nem tetszik valakinek, az nem feltétlenül túlhype-oltság. Folyamatosan nő az érdeklődés, a részek minősége a visszajelzések alapján nem csökken, nekem ez nagyon úgy tűnik, hogy azon kevés filmes sorozatok közé tartozik, ami pont a kellő szinten van hypeolva.

    Azért, mert rászolgálta a hypera. (Mert nem akkor jogos egy hype, ha nekem éppen tetszik valami.)
  • cateran #3
    "ami miatt 10 ev mulva ujra beszelnenek rola"

    Ugye tudod, hogy az elso resz mar 7 eves es nemhogy beszelnek rola, de spinoff sorozat keszul (The Continental) es hat ugye jon a 4. mozifilm....
  • Nabateus #2
    Olyan ez a Wick sorozat, mint a hasmenes, szar, es nem tudjak abbahagyni.
    Borzasztoan agyatlan, tul-hypeolt micsoda, zero csavarral, elgondolkodtato otlettel, meglepetes nelkul. Halalosan komolyan veszi magat, de nincs benne semmi sárm, ami miatt 10 ev mulva ujra beszelnenek rola.
    A masodikig birtam, a tobbit meghagyom masnak aki ertekelni tudja