Szekeres Viktor

Itthon a James Bond 25 lesz az év legsikeresebb mozifilmje

James Bond nagyobb divat, mint valaha.

Pár hete írtunk arról, hogy itthon milyen népszerű a 007-es ügynök, hiszen a Nincs idő meghalni 103 ezer nézőt vonzott nyitóhétvégéje során, lepipálva az előző részt, a 007 Spectre - A Fantom visszatértet, ami 2015-ben minden idők legjobb hazai James Bond-debütálását tudhatta magáénak 97 856 eladott jeggyel. Ami nem semmi, ha azt nézzük, hogy az első Daniel Craig-féle Bond-mozit, a Casino Royale-t nyitóhétvégéjén még "csak" 41 860-an látták 2006-ban - onnantól kezdve viszont minden epizód rekordot döntött.

Mindennek az is a következménye, hogy jó esély van arra, hogy a Nincs idő meghalni az év eddigi legsikeresebb filmjévé avanzsáljon, hacsak a 113 ezer nézővel indító Venom 2 jól meg nem tartja a nézőit. Eddig legtöbben a Fekete Özvegyet látták itthon idén, illetve a járvány időszaka alatt, vasárnapig 265 027-en, viszont az új James Bond a hétvégi majdnem 14 ezer nézővel már 252 882-nél tart, vagyis elkerülhetetlennek tűnik a trónfosztás. Az eddig második Free Guyt (243 339 néző) már meg is előzte a kémes akciófilm. Itthon idén egyébként még a Dzsungeltúra és a Halálos iramban 9 jutott 200 ezer néző fölé.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lapajka #3
    De miért kéne túl okosnak lenni?
  • kalapos01 #2
    te komolyan csodálkozol azon, hogy valaki ki tudja számolni, hogy mennyi bevétele lesz egy filmek az eddigi teljesítménye alapján a hét végére vagy jövő hétre? oké, nyilván most kezdtél filmeket nézni, de a lottószámos kommented arra utal, hogy vagy nagyon fiatal vagy, vagy egyszerűen csak nem túl okos. mármint, ha az abszolút előrejelezhető bevételeket és random kihúzott számokat egy mondatban említed.

    jó tanács: ha érdekel a téma, rengeteg tudásanyag van róla a neten, érdemes sokat olvasni.
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2021.10.27. 19:07:52
  • Lapajka #1
    Lesz? Előre tudjátok? Az szuper. Akkor én meg a jövő heti lottó számokat kérhetném esetleg..? XD