Szekeres Viktor

Remek hírek a Barbie-mozifilmről

Rendezőt kapott Margot Robbie új filmje.

Jó ideje nem kaptunk hírt a tervezett Barbie (mint a játékbaba) mozifilmről, de most egy elég nagy bomba robbant. A brit Vogue interjújában ugyanis Margot Robbie, a film főszereplője elárulta, hogy a Warner Bros. Pictures élőszereplős alkotását nem más fogja rendezni, mint Greta Gerwig. Legutóbb két éve éppen arról számoltunk be, hogy Gerwig és Noah Baumbach fogja írni a forgatókönyvet.

Mind Gerwig, mind pedig Baumbach részvételére sokan felkapták a fejüket, hiszen az egymással gyakran dolgozó filmesek eddig még a hollywoodi stúdiófilmeket is kerülték, nem hogy az efféle kereskedelmi franchise-okat. A Lola Versusból, a Huszadik századi nőkből vagy a Frances Haból színészként is ismert Gerwig nemrég két Oscar-jelölést is kapott a Ladybird írásáért és rendezéséért, Baumbach pedig olyan független filmeket rendezett, mint az ugyancsak Oscarra jelölt A tintahal és a bálna, vagy a Greenberg, a The Meyerowitz Stories (New and Selected), illetve az Amerikai álomlány, aminek pont Gerwig volt az írója.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #3
    hát... valóban nem a legkönnyebben nézhető és legszórakoztatóbb filmeket csinálták. de nyilván a Barbi-rajzfilmek törzsközönsége, a 7-12 éves lányok most szinte isszák a társadalompolitikai prédikációt, amit egy 16-18 éves lánykaraktert játszó 30 éves csaj ad elő...
  • repvez #2
    és az oscar jelölések is gondolom valami müvészfilm kategória lehetett mert nem nagyon hallottam róluk.
    De biztos majd ujhullámos lesz a történet és a szereplögárda is.
  • Ender Wiggin #1
    Ez vajon kinek készül?