Szekeres Viktor

Folytatódhat a The Tomorrow War

Nincs meglepetés, elkészülhet A holnap háborúja második része.

Már eddig is minden jel arra mutatott, hogy elég sikeres az Amazon Prime Video által a Skydance produkciós cégtől 200 millió dollárért megvásárolt A holnap háborúja (The Tomorrow War) című időutazós akció-scifi, és a Deadline tegnapi értesülése csak megerősíteni látszik mindezt. A lap ugyanis úgy tudja, hogy a Skydance és az Amazon Studios már tárgyalnak is a második rész fejlesztésének elkezdéséről.

A tervek szerint természetesen a teljesen kreatív csapat visszatérne a második részre, nem csak a kamera mögött lévők, hanem a színészek is. Azaz Chris McKay, rendező mellett a forgatókönyvíró, Zach Dean, valamint a kiemelt szereplők, Chris Pratt, Yvonne Strahovski, Betty Gilpin, Sam Richardson, Edwin Hodge és J.K. Simmons. A hírek szerint a Paramount stúdió is benne lenne a projektben, mely eredetileg mutatta volna be a moziban a filmet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • WoodrowWilson #6
    Ha jól emlékszem, a Föld lakosságát 500 ezerre saccolják akkoriban, szóval feltételezhető, hogy a mai emberek 99%-a már nem él.
  • _svd_ #5
    "Mar ott elverzik a film, hogy haziasszonyok meg takaritok mennek megvivni a jovo haborujat....Nyilvan nincs eleg katona a vilagon.."

    Nem láttad a filmet.
    Csak azok mehetnek előre vagy hátra az időben, akik a célidőben már vagy még nem élnek. A katonák többsége nem mehet,
  • wraithLord #4
    A képregényfilmet képregényfilmként kell értékelni, a sci-fi-t sci-fiként. Nem minden képregényfilm van tele komolytalankodással, a Marvel van tele. A DC általában sötétebb és komolyabb. Személy szerint a poénkodósabb (magukat nem komolyan vevő) szuperhősös filmeket jobban szeretem, mert szerintem a szuperhősös témák egyébként is komolytalanok. (Van amelyik nem az, de az a felállás az pl., hogy azért van a gonosz a filmben, hogy a szuperhősök villogtathassák a képességeiket, és nincs tétje az egésznek.)

    A Tomorrow War-ról Youtube-on láttam kritikákat, amik azt mondták, hogy az alapfelállás érdekes, az akción és CGI-on látszik, hogy arra költötték a pénzt, és az fasza. De a forgatókönyv, logika, sci-fi nem az erőssége. Eleve az első kritikának, amit beadott nekem a Google, az volt a címe, hogy Starship Troopers for Dummies. :D
  • cateran #3
    Mar ott elverzik a film, hogy haziasszonyok meg takaritok mennek megvivni a jovo haborujat....Nyilvan nincs eleg katona a vilagon... az idoparadoxonba bele se menjunk (ha tudod mi fog tortenni a jovoben, akkor a multban felkeszulhetsz ra..igy esetleg meg sem tortenik, de akkor meg nem kell visszautazni).......vagy az egbol valo zuhanasba....viz ilyen magassagbol egyenerteku a betonnal...
    Magyaran a tortenet 1 netto baromsag..a cgi es a lenyek viszont elegge a toppon vannak
  • Relixo #2
    Nem tudom honnan vetted vagy ki mondta ezt neked? De gyanítom,hogy a fingós poénokon nevelkedett és szuperhősös filmeket imádó valaki volt az aki ezt mondta.
    Ez a film hozta amit kellett egy szórakoztató akció-scifi. Ennyi. Nem több de nem is kell több, pont jó.
    Én kifejezetten örültem,hogy végre nincs tele a film silány,üres dumákkal meg beszólásokkal. (bár a közepén a néger tag elereszt párat itt is de max 2 perc aztán visszavesznek az arcából) Nem kellett állandóan vigyorogni ez nálam külön pont volt megint csak... rohadt fárasztóak a mai filmek amik nem tudják komolyra venni magukat mert agyatlan nézőknek készülnek akik csak az idióta dumákra vevők meg a faék egyszerűségű sztorikra.
    Nem mondom,hogy az évszázad filmje, de igazi felüdülés a sok baromság között amiket az utóbbi évekbe ki mertek adni mozifilm néven.
  • wraithLord #1
    Állítólag nagyon butácska film lett, nem lehet nem belekötni minden másodpercébe, de az alapfelállás tetszik, lehet, hogy csatlakozom a nézők táborához. :D