Szekeres Viktor

Egyelőre nem folytatódik sorozatként a WandaVision

Még nincs tervbe véve a WandaVision második szezonja.

A Disney+ nem nyilatkozik arról, hogy lesz-e valaha második évada a WandaVision című sorozatnak, az azonban biztos, hogy egyelőre ilyesmi nincs tervbe véve, ugyanis a Kevin Feige által vezetett Marvel Studios-os agytröszt tervei szerint Wanda Maximoff kalandjai a Doctor Strange 2. részében fognak folytatódni, némelyik sorozatban is látott karakter közreműködésével.

A Doctor Strange in the Multiverse of Madness kapcsán érdemes ismét kiemelnünk azt, hogy Sam Raimi rendezheti meg, ugyanis kreatív nézetkülönbségek miatt szakított a Marvel Studios, valamint Scott Derrickson a folytatás rendezése kapcsán, tehát az első rész készítője nem fog visszatérni. A film várható premierjének mozis dátuma 2022. március 25-e.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • takysoft #2
    Teljesen vállalható volt a sorozat. sikeres is lett, sokan szeretik.
    Kiemelkedő? nem. Jó? szerintem igen. Érdekes lett.

    Megéri folytatni? Hát majd az évadzáró után kiderül, mert hát a story ha le van zárva, akkor ezzel a címmel ebben a formában nem biztos.
    De szimplán üzleti szempontból... költségvetésen és bevételen múlik.
    A minősége nem indokolja, hogy elkaszálják. Közkedvelt sorozat.
    A nézettség/bevétel ráta majd eldönti.
  • Lapajka #1
    Nos belenéztem, és ahogy láttam, nem nagy kár érte... elég is volt ennyi... sok ötlet nem volt, elég vontatott, kb mit a Batwoman... csak egy erőlködés egy befutott brand-hez... még azzal sem sikerült kitörni a nyüglődésből hogy ugyanazokkal a sztárokkal játszatták el a szerepeket, horror költségvetéssel (és ez az elsődleges ok), ezt a pénzt már mégegy évadra nem tudják, és a nézettséget látva, nem is akarják kifizetni...
    Amúgy Wanda az egyik szuperhős, aki beemelte az újabb Bossszúállók részeket a totális ellaposodásból (tehát valahogy a sorozat kontraproduktív lett), a színésznő gyönyörű és nagyon jól játszik amúgy és a srác is korábban zseniális szerepekben volt látható (bár sajnos ebben a karakterben nagyon gyenge)... ez egy igen üde frissítés volt, főleg hogy ugyebár bedrótozták az X-men világát is általa... (mostantól tehát bármelyik legendás ős X-mutáns szuperhős bejöhet a sztoriba, gondolom az első számú kedvenc a Rozsomák, (de már ugyebár új mutánsok is vannak, pl Maisie Williams a szokásos zsenialitásával vitte el a hátán az amúgy gyenge sztori és Anya is hozza benne a stabil top minőséget)... de Mystic és Magneto is nagyon jók, bármikor behozhatók a soron következő tébolyult szuperhős orgiába...