Szekeres Viktor

A Netflixre került a tavalyi mozis nyár egyik nagy durranásának szánt krimi

A Nő az ablakban végül nem mozifilm lesz.

Az Entertainment Weekly információi szerint a Netflix szerezte meg a Nő az ablakban bemutatási jogait, mely az idei első fél évben globális premiert fog kapni a platformon. A filmet eredetileg nyáron mutatták volna be, de értelemszerűen halasztani kellett a debütálást, ráadásul a munkálatokat több újraforgatás is késleltette, ugyanis elég negatív tesztközönség-reakciókat kapott a végeredmény.


A 20th Century Studios által gyártott, The Woman in the Window eredeti címre hallgató film főszereplő között ott van Amy Adams, Gary Oldman, Jennifer Jason Leigh és Julianne Moore is. A krimit Joe Wright rendezte, mégpedig egy itthon is megjelent bestseller alapján, amit A.J. Finn írt. A szkriptet Tracy Letts adaptálta.

Aki a történetre kíváncsi, de nem akarja megnézni a fenti előzetest, annak a regény fülszövegét ajánlanánk: "Anna Fox egyedül él New York-i otthonában, egy üresen kongó nagy házban, ami egykor boldog családi élete színtere volt. Férje és lánya nincsenek már vele, agorafóbiával küzd, napjait azzal tölti, hogy idegenekkel csetel a laptopján, régi filmeket néz, túl sokat iszik, és a szomszédjait figyeli.
Amikor Russellék beköltöznek a szemközti házba, még inkább felerősödik benne a vágy, hogy újra együtt legyen szeretteivel. Aztán Anna meglát valamit az ablakból, amitől ingatag világa omladozni kezd. Tényleg látott valamit, vagy csak a képzelete játszott vele? És milyen következményekkel jár, ha megvádolja új szomszédjait?
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!