Szekeres Viktor

Megvan a Dexter-reboot főszereplője

Megvan az új Dexter-szezon egyik kiemelt szereplője

Elsőként Clancy Brownt szerződtették a Dexter nemrég bejelentett felélesztésének szereplőgárdájába. Mint ismert, a Showtime csatorna berendelte a Dexter 9. évadját, amire természetesen Michael C. Hall visszatér, hogy folytassa a sorozatgyilkos történetét. A reboot 9 részéből 6-ot az a Marcos Siega fog rendezni, aki az eredeti széria készítésében is részt vállalt, jó pár epizódot rendezett.

Brown nem kisebb feladatra vállalkozik, mint hogy a 9. évad (egyik) fő rosszfiúja legyen. A Variety információi szerint karakterét Kurt Caldwellnek fogják hívni, és egy kisváros, Iron Lake nem hivatalos polgármestere lesz, aki kamionsofőrből szállítmányozási vállalkozó lett, akit mindenki szeret, aki nagylelkű és nagy hatalommal bír környezetében - és aki nagyon rossz néven veszi, ha valaki keresztbe tesz neki, vagy valamelyik szerettének.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • skorpio7 #5
    Most tényleg ezen rugóztok? Inkább aki szerette ezt a sorozatot örüljön, hogy lesz folytatása ennyi idő után és hátha még pár +évad is (gondolom a sikerességétől függ). Két kezemen meg tudom számolni, hány több évados sorozatnak néztem meg az összes részét és speciel ez köztük van.Szóval várós.
  • nlght #4
    Mit vártok egy olyan írótól aki nevét/szignóját sem meri leírni a cikkéhez?
  • Gabbbbbbbbbbbb #3
    Igazad van, de attol meg nagyon szerencsetlen szohasznalat, foleg egy magyar nyelvu cikkben.
    Utoljára szerkesztette: Gabbbbbbbbbbbb, 2021.01.07. 12:06:03
  • Taclaw83 #2
    reboot = újraindítás
    ne keverd a remake-el...