Ötvös Tibor

Rambo nagyon bedurvul a Mortal Kombat 11-ben

Megérkezett az első videó, melyben John Rambo csap össze a Mortal Kombat univerzum harcosaival.

Rain után ma John Rambo mutatkozott be, mint új karakter a Mortal Kombat 11-ből és el kell ismerni, hogy a készítők nagyon jól levették a karakter mozdulatait. Van itt ugyanis az ikonikus Rambo-késsel való szabdalás, torokletépés és az íjazás is. Szóval nagyon jó lesz látni, ahogy Rambo összecsap mondjuk a T-800-assal.

Rain és Mileena már ismerős lehet a franchise világából, azonban a veterán John Rambo most teszi első alkalommal tiszteletét a játék világában. Ráadásul maga Sylvester Stallone adja a karakter hangját, így minden teljesen autentikus lesz. A Mortal Kombat 11 Ultimate egyébként tartalmazza a Kombat Pack 1-et és az Aftermath kiegészítőket, illetve a most bejelentett csomagot is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • csigafi #4
    Sajnos igazad van már szinte normális története sincs az egésznek. Mondjuk az a lövöldözés szerintem csak bemutató jellegű volt hogy milyen lehetőségek vannak.
  • Dynamic #3
    Mekkora egy szánalmas baromság lett ez a Mortal Kombat, "a verekedés(!) közben egy tárat lövök az ellenfél fejébe" akcióktól kezdve egészen a vérző(!) Terminátorig.
  • csigafi #1
    Nem Rambó durvul be ha nem az aki játszik a karakterével :-). Elég drasztikus lett Ha eddig nem voltak a játékfüggők a való életben agresszívak ezután biztos azok lesznek.

    Régen még tudtak normális filmet készíteni manapság meg sem közelítik ezt a színvonalat ami a rambó is volt.
    Utoljára szerkesztette: csigafi, 2020.10.23. 10:57:05