Ötvös Tibor

Bemutatkozott a Need For Speed: Hot Pursuit Remastered

Hivatalosan is leleplezték a játékvilág egyik legrosszabbul őrzött titkát.

Az Electronic Arts és a Ubisoft esetében sem meglepő, hogy a nagy leleplezéseiről már hetekkel korábban szinte minden információt megtudunk. És nincs ez másként a pár órája bemutatott Need For Speed: Hot Pursuit Remastered kapcsán sem. Az mindenesetre meglepő, hogy viszonylag hamar, egészen pontosan november 6-án meg is jelenik a játék.

A Need For Speed: Hot Pursuit Remastered támogatja a teljes cross-playt, vagyis mindenki játszhat mindenkivel. Az összes DLC-t is megkapja a játék, ami a kiadó szerint további 6 órás extra játékidőt jelent. A grafika kapott egy kis ráncfelvarrást, kapott 4K-s felbontást és 60 fps-sel száguldhatunk. Azt még fontos tisztázni, hogy ez a Remastered a 2010-es Hot Pursuit feldolgozása, nem pedig az 1998-as Need for Speed III: Hot Pursuit tér vissza.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Danecay #4
    No meg hát ez nem volt annyira régi, hogy olyan túl sokat kellett volna vele dolgozni.
  • Gabbbbbbbbbbbb #3
    Igen en is inkabb UG1-2 remastereddel jatszanek. Szerintem alacsonyan logo fuge lehetett ez 64 bites kod miatt, vagy ennek meg megvolt a forraskodja az Undergroundnak meg mar nem.
  • TSImike #2
    Egy Underground Remastered-ben benne lennék...
  • GSAgent89 #1
    2010-es Hot pursuit? Most ez komoly? Örültem h kezdtem elfelejteni azt a játékot erre tessék :D Nem emlékszem h annyira nagy siker lett volna h kell belőle remastered xD