Szekeres Viktor

Elég komolyan elhasalt a Charlie angyalai

A kritikusok ugyan nem tudták eldönteni, hogy milyen lett az új CA-mozifilm, a közönség nem is akarta megtudni.

Legalább annyi pozitív kritikát kapott a Charlie angyalai (Charlie's Angels), amennyi negatívat és közepeset, így ember legyen a talpán, aki ki tudja hámozni, hogy milyen lett a végeredmény - ezúttal (még) az IMDb sem segít, mert ott szokás szerint a premier előtt leadott trollszavazatok dominálnak (egyeseket valamiért érzékenyen érint a film, ahogy kiderül a felhasználó kritikákból). Támaszkodni tehát csak a CinemaScore amerikai első napos exit polljaira tudunk (B+-os az értékelés, köszönhetően annak, hogy akiket nem érdekelnek a tévés feldolgozások, azok eleve meg sem nézték), illetve a saját véleményünkre (meglepően színtelen, gyenge közepes lett a film, Kristen Stewart brillírozása ide vagy oda, a régiek sokkal szórakoztatóbbra sikerültek).

A nézők többsége csak a lakossági megjelenés után fogja megtudni, hogy nekik bejönne-e a Charlie's Angels, mert nem nagyon érdeklődtek a mozis premier után Amerikában. A forgalmazó 12-13 millió dolláros kezdést várt el a 45 millió dollárba kerülő alkotástól, azonban az csak 3 milliós pénteket produkált, ami 8 millió dolláros nyitóhétvégét jelez előre, ami több, mint csalódás. Így utólag tehát jó döntés volt az utolsó pillanatban lecsökkenteni a reklámozásra szánt büdzsét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #8
    Én nem lepődtem meg. :)
  • Voltan #6
    Alapvetően nem foglalkozom értéktelen szeméttel, csak épp most kedvem támadt ezt ide beírni, ennyi történt. Nem okoskodom, csak jót rögögök az egészen, és lépek tovább.

    Ugyanakkor valóban, az sem lett volna meglepő, hogyha kasszasiker lett volna ez a vacak, ugyanúgy hidegen hagyna, mint az, hogy nem lett az. Max. akkor nem mulattam volna pár másodpercet az egészen. És be sem írtam volna. Na, végeztem a témával.
    Utoljára szerkesztette: Voltan, 2019.11.18. 12:21:56
  • zetortraktor #5
    A teljesen fogalmatlan ember onnan ismerszik meg, hogy egyrészt utólag okos, másrészt általánosít. Mert ugye mi van azokkal az eredetileg is harmatos sorozatokkal, amiknek a rebootja érdekli az embereket? Nem a filmek egy bizonyos csoportja nem érdekli az embereket, hanem ez a film konkrétan nem érdekelte.

    Igen, az utólagos hot take-ekben az a tök jó, nem lehet tévedni. Mert nyilván hogy ha érdekelte volna az embereket, akkor nem jössz ideírni, hogy "Én azt hittem, hogy senkit nem fog érdekelni, de beismerem, hogy tévedtem."

  • Voltan #4
    Az embereket nem érdekli egy már eredetileg is harmatos sorozat x-edik rebootja? Bazmeg, mik vannak :D
  • Zombee #3
    Honnan tudod, hogy volt neki? :)
  • kalapos01 #2
    Nem láttam, nem tudom, milyen lett a forgatókönyv.