Szekeres Viktor

Kezdődik Budapesten a HALO-tévésorozat forgatása

Nemsokára forogni kezdenek a HALO-tévésorozat kamerái.

Nemsokára elkezdődik a HALO-tévésorozat forgatása Budapesten, amiről a lenti csapatkén kíséretében adott hírt a Showtime csatorna a széria hivatalos Twitterén. A készítő Kyle Killen, és a sorozatról eddig annyi derült ki, hogy a középpontjában a 26. századi konfliktus lesz az emberiség és egy földönkívüli fenyegetés, a The Covenant között. És ebbe a szembenállásba fogják beleszőni a személy történeteket, valamint az akciózást.


A szereplők között ott van Natascha McElhone, Yerin ha, Bokeem Woodbine, Shabana Azmi, Bentley Kalu, Natasha Culzac és Kate Kennedy. És végül, de nem utolsó sorban az Orange Is The New Blackben és az American Godsban is zseniálisan alakító Pablo Schreiber kapta meg az ikonikus Master Chief karakterét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #4
    Akkor ez most azt jelenti, hogy 12-15 nézőre tippelsz? Vagy 3-400 ezerre? Vagy max egymillióra? Tényleg érdekelne, hogy mennyi az a pár rajongó. Mondjuk a koncepciót nem értem, hogy miért csak rajongókat érdekelne egy ilyen sorozat. De ha te mondod, és több millió ember nevében beszélsz, akkor elhiszem, hogy ott lesz előttük egy Halo-sorozat, és direkt nem nézik meg.

    Engem pl. kifejezetten érdekel, főleg ilyen készítővel, főleg valami scifis, akciócucc. A játékról gőzöm sincs, hogy mi az, ha van szabadidőm, akkor biztosan nem gépen játszok, de a sorozatokat azért szeretem.
  • Prof William #3
    Hasonlóan érzem. A Halóból akkor kellet volna sorozatot csinálni amikor a csúcson volt. Így 7! évvel később nem tudom hány embert fog érdekelni.
  • Tinman #2
    Ki az a vadbarom, aki erre pénz ad? A Halo reneszánsza már rég véget ért. Már a 7 éves Halo 4: Forward Unto Dawn is bukó volt, akkor ez most mitől lenne sikeres?

    Ki a büdös francot érdekli a Halo sorozat? Pár a jelenben ragadt Halo rajongón kívül kit?