Ötvös Tibor

Újabb videót kapott a Star Wars Jedi: Fallen Order

Új videót kapott a Star Wars Jedi: Fallen Order.

A Respawn Entertainment ma nyilvánosságra hozott egy újabb látványos trailert a Star Wars Jedi: Fallen Order-hez. Az akciójáték továbbra is az év legnagyobb ígéretének tűnik, a most megjelent trailer pedig tovább növeli a várakozásunkat. A program november 15-én jelenik meg.

A Fallen Order főhőse a 66-os Parancsot túlélő Padawan, Cal lesz, aki próbálja meghúzni magát, ám egy baleset során megmenti egy barátja életét - és ezzel le is leplezi erejét. Innentől pedig folyamatosan menekülnie kell. A játékmenet a God of War sorozatra hajaz, de az Erő használata a The Force Unleashed-re emlékeztet majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #4
    Nekem túl trendi, és emellett túl elcsépelt az egész. Nagyon gender fekete, női hanszóló (nyilván leszbikus is, vagy valami xenoszexben utazik) találkozik a tündibündi Galaxis Őrzőis űrmosómedvével, akik valami süvölvény dzsedit mentenek meg, mert az Anakin sztori óta tudjuk, hogy minden dzsedi fiatal és balfax, a saját pöcsére nem tud vigyázni. (Rend és béke őrei? Cö-cö - by Yoda).

    Jéééézus. Minimális eredetiség! Legalább a csajszit ne hanszóló szerkóban járatnák, miért nem lehet neki valami új egyéni ruházata????
    Lila haj? Miii, ja nem, visszaszívtam, jó lesz a hanszóló szerkó is XD
  • Kandurex #3
    Ne viccelj, ez nagyon jónak tűnik.
  • hawkie22 #2
    Ezen mi a szégyen? Még nem is láttad, béta se volt, de már le kell húzni. Én örülök, hogy végre van valami SW-játék a piacon. Mondjuk nálam pl. a Force Unleashed-sorozat teljesen kimaradt. A Jedi Knight meg Jedi Academy sorozattal viszont eszméletlen sokat toltam, ha már csak fele olyan jó lesz, mint anno azok voltak, már örülök.
  • NEXUS6 #1
    Et ez egy szégyen! :(