Szekeres Viktor

Teljes előzetes kapott a költségvetésében a Trónok harcát is verő AppleTv+-sorozat

A The Morning Show trailerje elég biztatóra sikeredett.

Az Apple tavaly jelentette be, hogy saját streamingre alapuló digitális szolgáltatást fog indítani, majd tavasszal az is kiderült, hogy az ősszel startoló projekt az AppleTV+ névre hallgat, és az többek között saját gyártású sorozatokkal, valamint filmekkel próbál majd előfizetőket toborozni az ugyancsak nemsokára induló Disney-s Disney+, illetve WarnerMediás HBO Max árnyékában.


Az AppleTv+ egyik első saját gyártású sorozatának, a The Morning Show lesz, mely egy teaser után nemrég teljes trailert kapott, mint ahogy azt fent látni is lehet. Az év vége felé bemutatásra kerülő Jennifer Aniston és Reese Witherspoon, valamint Steve Carell, Gugu Mbatha-Raw, illetve Billy Crudup főszereplésével készített széria 20 részes, 2 évados berendelést kapott, a készítője Jay Carlson, a showrunnerje Kerry Ehrin, a rendezője pedig Mimi Leder.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • M2 #3
    Most vagy a trailer óriási melléfogás, vagy az egész sorozat. A szereposztás alapján sitcom-ot vártunk, ez meg most inkább tűnik drámának.

    Kapásból az első évadnál magas gázsikkal indulni nagyon kockázatos vállalkozás. Dollár milliárdokat lehet elfüstölni a semmire.
  • Etinger #1
    - nem feltétlen ilyen (típusú) sorozattal kellene betörni a streaming piacra
    - elég szar az értékelés Youtube-on, szóval egyelőre mellényúlásnak tűnik a nézők szerint is
    - kommentelni nem lehet, Apple jó szokásához hűen. Szánalmas egy cég.
    - a költségvetés nagy része valószínűleg Carellre és Anistonra megy el, mert amúgy tévéfilmes nullának néz ki az egész megvalósítás
    - Aniston arca valami borzalmas. Miért nem lehet tiszteséggel megöregedni? Ez az agyonbotoxol, mimika nélküli tekintet... áhhh...