Szekeres Viktor

Mortal Kombat-reboot: megvan, ki lesz Shang Tsung és Scorpion

Újabb színészek csatlakoztak az új Mortal Kombat-mozifilmhez.

A Variety arról értesült, hogy az új Mortal Kombat-mozifilmben Chin Han lesz Shang Tsung, Hiroyuki Sanada pedig Scorpion szerepét kapta meg. A minap derült ki az is, hogy Josh Lawson, valamint Jessica McNamee is benne lesz a készülő Mortal Kombat-mozifilmben, mint Sonya Blade és Kano, mellettük Ludi Lin lett Liu Kang, Mehcad Brooks Jackson ‘Jax’ Briggs, Sisi Stringer alakíthatja Mileena karakterét, míg Tadanobu Asano fogja Raident játszani. Sub-Zero Joe Taslim lesz, és még Lewis Tan is kapott egy szerepet, de arról, hogy kinek a bőrébe bújhat, még nem szól a fáma.

A film tervezett amerikai premierdátuma 2021. március ötödike. James Wan, a producer (akinek korábban a projektből való kiszállásáról is szó esett) nemrég közleményben beszélt arról, hogy év vége felé megkezdődnek a film forgatásának munkálatai Ausztráliában, s alapul Greg Russo szkriptjét fogják használni. A rendező az elsőfilmes Simon McQuoid lesz, akit a PlayStation, illetve a Halo reklámjai révén ismerhetünk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ostoros #4
    Nem olyan nehéz ez.
    Jó színész=> keresett színész=> több felkérés=> nagyobb választék forgatókönyvek között=>jobb forgatókönyvek kiválasztása=> jobb filmekben szerepel.
    Bár van sok kivétel, ott van Nicholas Cage, aki egyre semmilyenebb filmekben játszik...
    Utoljára szerkesztette: ostoros, 2019.08.29. 20:18:28
  • zetortraktor #3
    Jaja, akartam írni. Ugyanis a legtöbb filmnél már pár színész neve láttán el lehet dönteni, hogy jó-e a forgatókönyv, vagy hogy milyen lesz a rendezés. Ez a durva. Ők meg nem veszik észre, csak mi kommentelők értünk hozzá.
  • Bulics #2
    Hát.. ez bizony sz*r lesz.
  • wraithLord #1
    De kár, hogy nem Cary-Hiroyuki Tagawa játssza Shang Tsungot... Sanada viszont jól hangzik.