Ötvös Tibor

Szeptemberben jön a NASCAR Heat 4

Szeptemberben jelenik meg a NASCAR Heat 4.

Hazánkban viszonylag kicsi a Nascar rajongók száma, de Amerikában ez a valódi száguldó cirkusz. Éppen ezért nem meglepő, hogy a 704 Games ma bejelentette hivatalosan is a NASCAR Heat sorozat következő, negyedik részét, mely egy egyszerű 4-es számot kapott. A programban javított grafika és irányítás lesz, a megjelenés pedig szeptemberben esedékes.

A NASCAR Heat 4 természetesen karrier-móddal érkezik, mely elméletileg minden eddiginél mélyebb betekintést enged a pilóták életébe. A 38 szakaszon a 150 hivatásos csapat bármelyikének színeiben indulhatunk. A Gold Edition pedig Jeff Gordon autóját adja extrának.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #3
    A fizikája talán gyenge, de azért mint játék már az előző is elég jó volt (grafikailag nem sokat változott a jogelőd játékai óta, de a körítés összeszedettebb, igaz még mindig totál igénytelen konzoljáték alapvetően). Végre volt normális karrier mód, ami a salakpályás kezdetektől a három fő szérián át tartott, akár saját csapattal, akár más csapatnál lehetett nyomni. Én még mindig nem értem a végére, pedig fél éve nyomom...
    Az iRacing folyamatosan fizetős, és nem játék, inkább annak való, aki véresen komolyan gondolja.
  • tobias88 #2
    Hát, ez borzalmasan gyenge. Aki Nascarozni akar az töltse le az iracinget
  • Ender Wiggin #1
    38 nyolc "szakaszon"? Mi volt az eredeti szó az angol forráscikkben???