Szekeres Viktor

Elég nagy siker a Mi kell a nőnek? feldolgozása

Ahogy arra számítani lehetett, a közönséget érdekli a Mi kell a férfinak?.

Pénteken került bemutatásra az amerikai mozikban a What Men Want című komédia, ami a Mel Gibson főszereplésével készített What Women Want feldolgozása, természetesen női főszereplővel, aki nem más, mint Taraji P. Henson. Mostanság egyre népszerűbb a gendercserés filmváltozatok készítése, de ha valahol, akkor ennél a projektnél még értelme is volt egy másik nézőpont bevezetésének, hiszen a hasonló sztori ellenére teljesen más lehet a végeredmény.

Épp ezért nem is meglepő, hogy az amerikai közönség vevő volt a komédiára, mely a 6,6 milliós pénteki nyitónapja után 19 millió dolláros hétvégi bevételre tett szert az első becslések szerint, ami természetesen a 20 milliós költségvetés fényében elég jónak mondható. Most már csak az a kérdés, hogy a siker mennyire lesz hosszútávú, mennyire fogják ajánlani a nézők egymásnak a filmet, illetve, hogy a belföld jó szereplést fogja-e követni Amerikán kívüli is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #4
    " bármit is elér azzal, hogy ha 1/10-et szavaz egy filmre, hogy bárkit is érdekelni fog."

    ööö, ezt visszavonom, a kommented bizonyítja, hogy van olyan, akit érdekel pár csökevény szavazgatása. lol.
  • zetortraktor #3
    Mióta számít a kritikusok véleménye? Mióta meglepő, hogy egy hollywoodi film nem jobb közepesnél? Sokk. Az eredeti meg 54% volt a Rottenen, nyilván szarból várat effekt.

    Az IMDB felhozása viszont kifejezetten cuki, csak olyan tenné, aki görcsösen akar kapaszkodni valamibe, bizonyítani akar valamit. Miért erőlködsz? Valami zavar? Az, hogy készült egy nem kitűnő feldolgozás? Szerintem kifejezetten biztató, hogy a 35% hater szavazó (vagy legyen 25-30%, mert biztos nem haterek is tartják 1/10-esnek a filmet) ellenére is majdnem közepesre hozza ki az IMDB a filmet, ami nyilván idővel 5,5 környékére felkúszik. (Mert ugye míg a filmek 99,9%-ának csökken az idő elteltével az értékelése, a haterek által előre lehúzottaké mindig nő.) Ha pedig nem, akkor sem kell annál nagyobb siker, hogy lássa az ember, hogy egyre kevesebb csökevény van (1500-nak a harmada), aki úgy érzi, hogy bármit is elér azzal, hogy ha 1/10-et szavaz egy filmre, hogy bárkit is érdekelni fog. (Eleve, ki az a hülye, aki bármire szavazgat a neten? Minek?)
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2019.02.12. 09:49:13
  • Ender Wiggin #2
    Az IMDB-n 3,8-on áll, a Metacriticen 2-n (a kritkusok 51%), a Rottenen 46%. Rohadt jó film lehet...
  • ostoros #1
    Így igaz. Van ahol van helye a gender izéknek. Mint itt is.