Szekeres Viktor

Jó hírek a a Barbie-mozifilmről

Mégiscsak lesz Barbie-mozifilm.

Úgy tűnik, hogy minden függő kérdés megoldásra került a tervezett Barbie-mozifilm kapcsán, hiszen a Variety arról számolt be, hogy a Warner Bros. stúdiónak sikerült véglegesítenie a szerződését a Mattel játékgyártóval. Mint az korábban már kiderült, hogy Margot Robbie lesz a film főszereplője.

Eredetileg 2018. augusztus nyolcadikán mutatták volna be a tervezett élőszereplős alkotást, azonban a premier dátumát elhalasztotta a Sony stúdió 2020. május nyolcadikára. A filmet várók számára öröm lehet az ürömben, hogy az alkotás továbbra is kiemelt kezelést kap, hiszen a(z elő)nyári bemutatók közé került.

A kezdetekben úgy volt, hogy Amy Schumer lesz a főszereplő, a filmnek, azonban tavalyelőtt Anne Hathaway kapta meg a szerepet - a halasztás ilyen szempontból komikusnak is mondható, hiszen Schumer időpont-egyeztetési gondok miatt szállt ki a projektből. Korábbi sajtóértesülések alapján a főhős egy olyan világban él, amit tökéletes Barbie-k laknak. S ő érkezik meg a mi Földünkre, ahol rájön, hogy előny lehet az, ha nem úgy néz ki, mint mindenki más. A hírek szerint a film egy modern megközelítése lesz a szépségnek, a feminizmusnak és az önazonosságnak - mindezt komikus és fantasy hangvétel mellett, miképpen annak idején a Nagy csobbanás is tette.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #5
    A Barbie, mint játék, soha nem a feminizmusról és önazonosságról szólt. :)
  • MacTos #4
    "A hírek szerint a film egy modern megközelítése lesz a szépségnek, a feminizmusnak és az önazonosságnak"

    Ha a modern megközelítés azt jelenti hogy ronda és identitászavarral küzdő nőket ábrázolnak, akkor inkább maradjunk a retro változatnál. Így is elég baj hogy ezt a filmet gyerekek is megnézik majd.
  • Zombee #3
    Az világos, hogy a film banális lesz, de azért a cikk se kutya: "Korábbi sajtóértesülések alapján a főhős egy olyan világban él, amit tökéletes Barbie-k laknak."
  • ostoros #2
    Hát ja. :) A rossz hírvalójában jó hír. :)
  • GabeE3e #1
    Tegnap este,úgy láttam,hogy Rossz hírek a Barbie mozifilmről ,- Mégiscsak lesz Barbie mozifilm :D