Ötvös Tibor

Akcióba lendül Obi-Wan Kenobi

Ingyenes frissítésként jön a Battlefront II-höz a Battle of Geonosis, melyben Obi-Wan Kenobi is tiszteletét teszi.

November 28-án válik elérhetővé a Battle of Geonosis, mellyel ismét bővül kicsit a Star Wars Battlefront II világa. A mostani frissítés ingyenes lesz, melyben végül Obi-Wan Kenobi is elérhetővé válik. A mester két képességét is megmutatja: Defensive Rush és All-Out Push. Új helyszínnek pedig a Geonosis jelentkezik be, ami igazán izgalmas kis harcoknak nyújt majd teret.

A Battlefront II továbbra is kétes sikernek örvend, melyet elsősorban a Loot Boxok körüli botrányoknak köszönhet. Ezek után érdekes lesz megtapasztalni, hogy merre halad tovább a franchise, azaz milyen vonalon indul majd a Battlefront 3. Mert az biztos, hogy trilógiává bővül a Star Wars sorozat, csak idő kérdése, hogy ez mikor következik be.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Solidus #2
    De most komolyan.Semmilyen loot-box nincs.Minden frissítés ingyen volt,nem csak most... Kicsit túlfújjuk már azt a bizonyos lufit... Végre összetákoltak egy hellyel közzel értelmes multit.Nézzünk már utána,mielött cikket írunk. :( Na most meg majd lehet beböfögni hogy a klasszikus BF mennyivel jobb volt.Hagyjuk már ezt.
    Utoljára szerkesztette: Solidus, 2018.11.27. 12:06:15
  • Zoliz #1
    Milyen Loot Box cikkíró?

    Lassan 1 éve játszok a játékkal és az égvilágon semmit nem kellett fizetnem és folyamatosan ontják ingyenesen a patcheket és kiegeket mint ez.
    Nem kéne hazudni! Az első részt valóban hazavágták, de a BF2-ben egyáltalán nem kell fizetni semmiért és soha nem találkoztam olyan játékkal ami ennyi plusz kieget kap lassan 1 évvel a megjelenés után. Nemrég Grevious jött teljesen ingyen.