Ötvös Tibor

Új Dragon Age játék készül

A BioWare nekifogott az új Dragon Age játék fejlesztésének.

A BioWare kisebb csalódást okozott a Mass Effect: Andromeda megjelenésekor, a rajongók közül viszonylag sokan fordultak el a szériától - kérdés hogy csak egy rész erejéig vagy hosszabb távú a szakítás. Mindenesetre a csapat úgy döntött, hogy a továbbra is nagy titokban készülő Star Wars játékuk mellett visszatérnek másik sikerükhöz. A Dragon Age: Inquisition 2014-ben jelent meg és már éppen ideje volt, hogy bejelentsék az új epizódot.

A dolgot egyébként az újonnan szerződtetett író, Alexis Kennedy jelentette be egy interjúban, sajnos azonban a részletekbe már nem ment bele. Az azonban biztos, hogy a Sunless Sea írója képes lesz valami egyedit belevinni a történetbe és ez cseppet sem fog ártani a szériának. A hivatalos bejelentésig marad a találgatás és persze reménykedünk abban, hogy azért nem váratja sokat a rajongókat a BioWare a leleplezéssel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lerboy #4
    Remélem lesz azért egy jó sztori is. Az ilyen típusú játékok igényelnek egy epikus történetet.
  • morguldae #3
    Ha nem valami csak nettel játszható baromság lesz, ami mára sajnos nagy divat lett, akkor jöhet! Az első két rész nagyon jó volt. Hajrá offline mód!
  • Bulics #2
    Engem nem érdekel hogy semmiről nem szól majd, lényeg hogy megdughassak egy tünde törpe csajt vagymit... :)
  • Tauri #1
    Ha nem az első rész játék mechanikajat követi,akkor bukó lesz mint az androidra...