Ötvös Tibor

70 millió felett a Grand Theft Auto 5


Átlépte a 70 milliós eladást a GTA 5.

A Take-Two Interactive legnagyobb zászlóshajója továbbra is a Rockstar Games és éppen ezért nem meglepő, hogy a csapat simán megteheti, hogy csak évtizedenként 1-2 játékot tegyenek le az asztalra. Ennek oka, hogy ha egyszer kiadnak egy címet, akkor az bizony évről évre stabilan hozza a bevételeket és nem is kell folytatni. Ennek legjobb példája a Grand Theft Auto 5, mellyel kapcsolatban a kiadó éppen az éves üzleti beszámolójában árulta el, hogy a cím átlépte a 70 millió eladást.

Legalább ennyire fontos, hogy bár a Grand Theft Auto Online eddig is elég nagy bázissal rendelkezett, de ez a szám az évek folyamán folyamatosan nő és feltehetően ez még jó darabig nem is csökken, hiszen most jelent meg a motoros kiegészítő is. Éppen ezért egy ideig szerintem senki ne várja a GTA 6 bejelentését, főleg annak fényében, hogy a Red Dead Redemption 2 egy darabig biztosan lefoglalja a rajongókat is majd a premier után.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Rudi50 #3
    Az, hogy ritkán jön ki még nem jelenti azt, hogy jó is, lásd. mafia3 úgyhogy nyugodtan nekiállhatnának most már a GTAVI-nak.
  • Ender Wiggin #2
    Utoljára a második GTA tetszett. Az újkoriak egyáltalán nem. A primitívséget ötvözni a szar irányítással nem jön be...(de erre van igény, bizonyítják a számok).
  • zsozso29 #1
    Hajrá még többet ami jó az jó ez meg a witcher ami megérdemli a többi mehet a piiiba
    Megjelenéskor full áron megvettem nem érdekelt, akik megérdemlik annak adakozok, ennyi.