Ötvös Tibor

Mozgásban a Farming Simulator 17


Önjelölt gazdálkodók számára ideális választás lehet a Farming Simulator 17.

A Focus Home Interactive és a Giants Software megmutatta az első videót a Farming Simulator 17-ből, melyben megismerhetjük azt a folyamatot, hogyan is lesz az elvetett magból végül termék. Természetesen ennél azért összetettebb feladatokat is kapunk, de az önjelölt gazdálkodók számára még így is ideális választás lehet a program.

A Farming Simulator 17 október 25-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra és alapból támogatja majd a különböző modokat is. A széria egyébként bár hazánkban nem túl népszerű, de egy bizonyos körben meglepően sikeres. Az idei kiadás már a sokadik rész, hiszen már 2009-ben is arathattunk a monitorjaink előtt. És feltehetően jövőre is fogunk....

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #3
    Én egy fekete, zsidószármazású travi, amúgy muzulmán vallású őstermelővel szeretnék nyomulni.
    Lehetséges?
    Fontos lenne!
    XD
  • dartois83 #2
    Lehet, hogy be lehet állítani, hogy férfi vagy nő legyen a főhős, szerintem ezzel nincsen baj. Ha meg nő, miért kellene úgy kinéznie, mint Hruscsov felesége? Úgy látom, hogy a 13'-as verzióhoz képes picit javult a grafika, meg más szponzorált mezőgazdasági gépek vannak, alapvetően klassz játék, értelmesebb szerintem, mint sok más vacak. Engem pl. nem nagyon vonzottak a traktorok, de amikor játszottam a korábbi változattal, utána egy agroshow valóságos izgalom volt, élőben is látni ezeket a gépeket. :)